Merakla beklenen ''Asteroid City'' filminin prömiyeri Cannes'da yapıldı

Heyecanla beklenen ve yıldız oyuncu kadrosuna sahip Wes Anderson'ın ''Asteroid City'' filmi 76. Cannes Film Festivali'nde görücüye çıktı. Film, seyircileri büyülerken, altı dakika ayakta alkışlandı.

Wes Anderson imzalı "Asteroid City" prömiyer yaptı ve altı dakika ayakta alkışlandı!

Etkinliğe filmin yönetmeni Wes Anderson ve filmin oyuncularından Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jason Schwartzman, Jeffrey Wright, Bryan Cranston, Adrien Brody, Hope Davis, Rupert Friend ve Maya Hawke da katıldı.

"Asteroid City", bir asteroitin iniş alanlarından biri olan ve aynı zamanda "yıldız gözlemcileri ve uzay öğrencileri" için yıllık bir kamp yeri olarak da işlev gören bir çöl turist tuzağından bahsediyor. Oyun içinde oyunun olduğu filmde Scarlett Johansson, Asteroid City'de raydan çıkan bir film yıldızını canlandırıyor.

Filmin oyuncuları, birincil hikayede bir uzaylı istilasından sonra çölde mahsur kalan karakterleri canlandırıyor ve ayrıca oyunun dışında daha büyük bir hikayede bu rolleri oynayacak oyuncular olarak gösteriliyor.

oyuncu kadrosuyla göz kamaştıran Wes Anderson'ın 11. uzun metrajlı yönetmenlik çalışması "Asteroid City"nin 16 Haziran'da sinemalarda vizyona girmesi bekleniyor.

Yüz cerrahisi konusu üzerine 5 iyi film

Rekorunu kıran olmadı! Cannes'da en uzun süre alkışlanan film hangisi?