Merakla beklenen ''Ant-Man and the Wasp: Quantumania'' filminden fragman geldi

''Ant-Man and The Wasp: Quantumania''nın fragmanı sinemaseverlerle buluştu. Marvel'ın heyecanla beklenen filmine dair tüm detaylar haberimizde...

"Ant-Man and the Wasp: Quantumania" 17 Şubat 2023'te sinemalarda olacak ancak öncesinde gelen fragman hayranlarına büyük heyecan yaşattı.


İki dakika 18 saniye uzunluğundaki fragman, Scott Lang ile süper kötü adam Fatih Kang arasındaki çatışmaya odaklanıyor. Ayrıca Scott'ın kızı Cassie'yi de tanıtıyor. Resmi özete göre; Scott Lang ve Hope Van Dyne, Hank Pym ve Janet Van Dyne ile birlikte, garip yaratıklarla etkileşime girdikleri ve mümkün olduğunu düşündüklerinin sınırlarını aşan bir maceraya atıldıkları Kuantum Diyarını keşfediyorlar.

Yönetmen Peyton Reed'in "Karınca Adam" üçlemesinin üçüncü filmi ayrıca Evangeline Lilly, Michael Douglas ve Michelle Pfeiffer'ı Janet van Dyne, diğer adıyla Wasp, mucit Hank Pym ve 2018'de Kuantum Diyarından kurtarılan Hope van Dyne olarak geri getiriyor. "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" 17 Şubat 2023'te vizyona girecek.