Matt Damon, Christopher Nolan'ın yeni filmi ''Oppenheimer''ı ''muhteşem'' olarak nitelendirdi

''Air'' filmindeki performansının ardından Matt Damon, Christopher Nolan'ın son filmi ''Oppenheimer''da oynayacak. Bu, Nolan'ın 2020'de vizyona giren ''Tenet''ten sonraki 12. filmi...

Far Out

Christopher Nolan'ın atom bombasından sorumlu efsanevi bilim adamıyla ilgili hikayesi, "Oppenheimer"ın hayatını ve nihai olarak silahı inşa etmesini belgeleyen American Prometheus kitabından geliyor.

Ünlü aktör Matt Damon, Nolan'ın "Oppenheimer" filmiyle ilgili konuştu. "Bu harika bir kitap. Christopher Nolan'ın o kitabı uyarlaması olağanüstü. Ve IMAX'ta fotoğrafını çekerken ne yaptığını hayal edebilirsiniz. "Oppenheimer" muhteşem." Damon, filmde ABD Ordusu Mühendisleri Leslie Groves olarak rol alırken, başrolde Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Emily Blunt, Florence Pugh, Rami Malek isimler yer buldu.

Atom bombasının mucidini anlatan "Oppenheimer", Christopher Nolan'ın en uzun filmi olabilir. Filmin 3 saatlik bir kurguya sahip olduğu açıklandı. Görsel hikaye anlatımına olan etkileyici yaklaşımıyla bilinen Nolan'ın son filmi, 21 Temmuz 2023'te sinemalarda olacak.

Emmy ödüllü kara komedi dizisi "Barry" 4. sezonla sona eriyor

Nisan ayında kaçırılmaması gereken en iyi 7 film