Marvel'in ''Blade''i yazarların grevi nedeniyle ertelendi

Devam eden yazar grevi nedeniyle Marvel, Mahershala Ali'nin Aaron Pierre, Delroy Lindo ve Mia Goth ile birlikte vampir avcısı unvanını üstleneceği süper kahraman filminin ön prodüksiyonunu durdurdu.

Marvel Studios'un Mahershala Ali başrollü yeni Blade filmi, 2023 ABD'li yazar grevi nedeniyle askıya alındı.

True Detective'in yapımcısı Nic Pizzolatto, senaryo üzerinde çalışması için işe alınmıştı, ancak Amerika Yazarlar Birliği (WGA) grev çağrısı yapınca işler durma noktasına geldi. Stüdyo o zamandan beri oyunculara ve ekibe grev sona erdiğinde prodüksiyonun devam edeceğini söyledi. Grev devam ettiği sürece Pizzolatto ve diğer WGA üyelerinin sete girmesine izin verilmeyecek.

"Blade" grev sona erdiğinde yeniden çekilmeye başlanacak, ancak kulislerde konuşulanlara göre, bu yaz SAG-AFTRA ve DGA ile yaklaşan işçi görüşmeleri nedeniyle bu zamanlama daha da karmaşık hale gelebilir. Greve rağmen Marvel Studios'un çok yoğun bir yapım programı var. "Captain America: New World Order" şu anda Atlanta'da çekiliyor ve "Deadpool 3"ün bu ayın sonlarında Londra'da üretime başlaması planlanıyor, ardından Haziran'da "Thunderbolts" ve yıl içinde "Venom 3" gelecek.

Amerika Yazarlar Birliği grevi, Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği (AMPTP) ile haftalarca süren başarısız müzakerelerin ardından 2 Mayıs'ta yürürlüğe girdi.

Unutulmaz en iyi 5 bilim kurgu filmi

"A Good Person" oyuncuların performanslarıyla büyüyen dokunaklı ve umutlu bir film

Mutlaka izlemelisiniz! Hem komik hem dramatik, yüksek puanlı en iyi 10 yabancı dizi