Marvel Sinematik Evreni'nde geçen ilk casus-gerilim dizisi ''Secret Invasion'' başladı

Nick Fury karakterini merkeze alan Marvel'ın yeni dizisi ''Secret Invasion'' izleyiciyle buluşmaya başladı. Skrull ırkının dünyayı işgaline odaklanan ''Secret Invasion'', Marvel Sinematik Evreninde geçen ilk casus-gerilim dizisi olacak.

aksam.com.tr

Marvel Sinematik Evreni'nde geçen gerilim dizisi "Secret Invasion" 21 Haziran'da prömiyer yaptı. Nick Fury'ye yeni bir bakış sunan dizi, MCU'nun bugüne kadarki en olgun ve karanlık projelerinden biri olarak tanımlanıyor.


2007 yılında yayınlanan "Secret Invasion" çizgi romanından uyarlanan dizi, Nick Fury'i merkeze alıyor. Fury, Skrull ırkından olan uzaylıların dünyayı işgal etmesini araştırıyor ve bu tehdide son vermek için mücadele ediyor. Ancak bu savaşın kişisel olduğunu ve Avengers takımından yardım almayacağını belirten Fury, Maria Hill ve Skrull ırkından Talos'ın yardımını kabul etmek zorunda kalıyor.

"Secret Invasion", kahramanlar ve kötü adamlardan çok belirsizliğe odaklanan daha karanlık bir MCU şovu olma niyetini açıklıyor. İnsanlar ve uzaylılar sadece bize her zaman vaat edilen mutlu ve sağlıklı şekillerde değil, derinin altında aynıysa ne olacağı sorusunu gündeme getiriyor. (The Guardian-Lucy Mangan)

Dizinin kadrosunda; Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Emilia Clarke ve Don Cheadle yer alıyor. 6 bölümden oluşan "Secret Invasion", 21 Haziran'dan itibaren Disney+'da izlenebilecek.

Mutlaka izlemeniz gereken Nicole Kidman filmleri

Tom Cruise neden tehlikeli dublörlükler için hayatını riske atıyor?

En çok süper kahraman rolünde yer alma rekorunu elinde tutan oyuncu kim?