Marvel çizgi romanlarında yer alan bir anti-kahraman olan Morbius'un filmi 1 Nisan'da vizyonda

Jared Leto'nun oynadığı Marvel'in “Morbius” filmi için incelemeler ve sosyal medya tepkileri gelmeye başladı. 1 Nisan'da vizyona girecek olan film için yorumlar hiç de iç açıcı değil.

Marvel çizgi romanlarında yer alan bir anti-kahraman olan Morbius'un filmi 1 Nisan'da vizyona giriyor. "Morbius" için sosyal medya ve inceleme ambargosu kaldırıldı eleştirmenler soluğu Twitter'da aldı. Marvel'in yeni filmi genel olarak özensiz bulundu.

Aksiyon filmi "Morbius"un başrollerinde Oscar ve Altın Küre ödüllü oyuncu Jared Leto'nun yanı sıra Jared Harris, Matt Smith, Adria Arjona ve Michael Keaton oynadı. Daniel Espinosa'nın yönettiği film, bilim insanı Dr. Michael Morbius'un, sahip olduğu kan hastalığına deva bulmaya çalışırken, insanüstü-yarı vampir bir varlığa dönüşmesini anlatıyor.

Morbius, MCU'dan önceki birçok çizgi roman filminin bir hatırlatıcısı: özensiz ve çizgi roman hayranlarını kesinlikle hayal kırıklığına uğratacak. (Dan Murrell)
"Spider-Man" filmleri gibi çekici değil, "Venom" filmleri gibi komik değil ve animasyonlu 'Into the Spider-Verse' gibi teknik olarak kesinlikle etkileyici değil. (IndieWire'dan Kate Erbland)

Bununla birlikte, Vanity Fair'in incelemesi daha az sertti ve filmin sonunda "dağınık bir sümüklü böcek festivali haline gelmesine rağmen... akışının büyük bir bölümünde, ölümlülüğü engellemeye çalışan bir adamın şık, merak uyandıran tonda bir hikayesi" olduğu ifade edildi.

"Morbius" 1 Nisan'da vizyona girecek.

Nisan ayında MUBI'de hangi filmler var?

Aksiyon, gerilim, komedi, suç! Listenize eklemeniz gereken 7 yeni dizi