Mart ayında izlenecek iddialı 5 yeni dizi

''Pera Palas'ta Gece Yarısı'' Netflix'te yerini aldı ve pek çok yeni dizi de kıyasıya bir rakabetle Mart ayında izleyicisiyle buluşacak. Marvel Sinema Evren'ine katılan Oscar Isaac'lı Moon Knight, Samuel L Jackson'ın demanslı halleri ve batan şirketlerin hikayesi Mart ayı listemizde...

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Mart ayında, pek çok platformda yeni diziler başlıyor. Her türün yer bulduğu bir seçki hazırladık sizler için. İşte, Mart ayında izlenecek iddialı 5 yeni dizi.

The Dropout

Elizabeth Holmes sağlık sektöründe çığır açmayı vadeden biyoteknoloji şirketinin yükselişe geçtiği 2015 yılında Forbes tarafından dünyanın kendi kendini yetiştiren en genç kadını seçildi. Ancak Theranos skandalının arkasındaki kadın , aylarca süren bir davanın ardından yatırımcıları dolandırmaktan mahkum edildi ve manşetlere çıktı. Bu mini dizide Holmes rolünde Amanda Seyfried ve Lost dizisinden hatırladığımız Naveen Andrews yer alıyor. Hulu yapımı dizi 3 Mart'ta yayınlanmaya başladı.

Pieces of Her

Genç bir kadının hayatı, vahşi bir saldırıya uğramasıyla bambaşka bir yöne savrulur. Bu saldırı onun annesi hakkındaki düşüncelerinin sonsuza dek değişmesine sebep olur. Annesinin geçmişinden izler yeniden gün yüzüne çıkmaya başlayınca, genç kadın çocukluğunun sırlarını ortaya çıkarır. Toni Collette, geçmişinin gizli kalmasını isteyen bir kadın olarak çok iyi bir performans sergiliyor ve seyirciyi yine büyülüyor. Dizi Netflix'te yerini aldı.

The Last Days of Ptolemy Grey

"Yapacak çok şeyim var ve bunu yapmak için hafızama ihtiyacım var." Bu sözler, Walter Mosley'nin büyük beğeni toplayan romanının uyarlamasının fragmanında Ptolemy Gray'a (Samuel L Jackson) ait. Anılarının kilidini açmak şok edici gerçekleri ortaya çıkaran ve zamana karşı yarışan Ptolemy Gray, bakıcısı ile bir maceraya atılır. The Last Days of Ptolemy Gray'in ilk iki bölümü 11 Mart'ta Apple TV+'da!

WeCrashed

Dünyanın en değerli girişimlerinden biri olan WeWork'ün açgözlü yükselişini ve kaçınılmaz düşüşünü izleyeceğiz bu yeni dizide. Ünlü iki oyuncu; Jared Leto ve Anne Hathaway kibirli WeWork kurucularına hayat veriyor. 2019'da Adam Neumann, liderliğinin dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesinin ardından şirketin genel müdürü olarak görevinden ayrıldı ve işin finansmanı patladı. WeCrashed'in ilk üç bölümü 18 Mart'ta Apple TV+'da.

Moon Knight

Moon Knight, Londra'daki bir müze hediyelik eşya dükkanında çalışan görünüşte normal bir adam olan Steven Grant'in ikinci kişiliğidir. Ancak tanımadığı anılar yaşadıktan sonra, Grant'e dissosiyatif kimlik bozukluğu teşhisi konur ve Marc Spector adında bir paralı askerle aynı bedeni paylaştığını keşfeder. Karakter ilk olarak 70'lerde Marvel çizgi romanlarında ortaya çıktı. Bu Marvel dizisinde başrolü Oscar Isaac üstleniyor. Moon Knight için Mart'ın sonunu bekleyeceğiz, dizi 30 Mart'ta Disney+'da!

Bir okul saldırısı sonrasını anlatan "The Fallout" gerçek ve cesur bir gençlik filmi

Kıyafetleriyle çok konuşulan, modaya yön veren en şık ünlüler ve filmler...

Sinema tarihinin en etkili sanatsal sesi Andrei Tarkovsky'nin 7 harika filmi

Yağmurlu günlerde seyredilecek 5 özel film