Mahsun Kırmızıgül imzalı Prestij Meselesi, Haziran'da yeniden sinemalara geliyor

Mahsun Kırmızıgül'ün 90'lı yılların müzik dünyasına damga vuran Prestij Müzik etrafında gelişen hikâyeleri anlattığı Prestij Meselesi filmi, 3 Şubat'ta vizyona girmiş ancak 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle vizyondan çekilmişti.

Box Office

Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in starlığa uzanan yolculuklarını konu alan Prestij Meselesi yeniden vizyona giriyor.

Prestij Meselesi, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun Anadolu'nun bağrındaki yetenekli müzisyenleri keşfetmesini konu ediyor. 1990'lardan günümüze müziğe yön veren 3 müzisyenin (Özcan Deniz, Haluk Levent, Mahsun Kırmızıgül) içlerindeki bitip tükenmeyen azimlerinin, mesleklerine olan tutkularının, hayatla olan mücadelelerinin ve kalpten kalbe giden o ilk yolculuğun gerçek hikâyesini anlatıyor.

Bir döneme damga vuran markanın oluşumunu merkeze alan filmin oyuncu kadrosunda Engin Hepileri, Şebnem Bozoklu, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Eser Yenenler, Melisa Döngel, Erkan Petekkaya, Celil Nalçakan, Erdal Özyağcılar, Zafer Ergin, Meral Çetinkaya, Nursel Köse, Murat Han, Mahmut Kırmızıgül, Onur Gözeten ve Ali Erkin gibi isimler yer alıyor.

Prestij Müzik etrafında gelişen olayların anlatıldığı, ünlü müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile birlikte 90'lar müzik piyasasının değişimini konu alan Prestij Meselesi, 2 Haziran tarihinde yeniden gösterime girecek.

Yüz cerrahisi konusu üzerine 5 iyi film

11 dakika alkışlandı! "Kuru Otlar Üstüne" filminin gösterimi 76. Cannes Film Festivali'nde yapıldı

Erzurum Kongresi, "İlk Ses Erzurum" filmiyle beyaz perdeye aktarılıyor