Linda Hamilton, beşinci sezon için ''Stranger Things'' kadrosuna katıldı

Terminator serisindeki ikonik karakter Sarah Connor'ı canlandırmasıyla tanınan Linda Hamilton, bilim kurgu gerilim dizisi ''Stranger Things''in beşinci ve son sezonunda kadroya katılacak.

Far Out

Terminatör yıldızı Linda Hamilton, Netflix'in hit dizisi "Stranger Things" ile aksiyon kahramanı hünerini küçük ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Rolüyle ilgili ayrıntılar açıklanmasa da, eleştirmenlerce beğenilen diziye eklenmesinin yarattığı heyecan aşikar. Hamilton'ın Tudum etkinliğindeki duyurusu, Terminatör'deki rol arkadaşı Arnold Schwarzenegger'in kendisini tanıttığı video aracılığıyla yapıldı. Schwarzenegger, yeni filmi Rebel Moon'un perde arkasını gösteren Zack Snyder gibi, Fubar dizisinin ikinci sezon için yenilendiğini duyurmak üzere etkinlikte bizzat hazır bulundu.

Hamilton'ın Hollywood'daki hikayeli kariyeri, "Children of the Corn" gibi filmlerdeki rolleri ve 1980'lerin "Beauty and the Beast" dizisindeki çalışmasıyla bir Emmy ve iki Altın Küre adaylığını içeriyor. Ünlü aktrisin "Stranger Things" kadrosuna eklenmesi, dizinin Netflix'e ne zaman döneceği veya oyuncunun hangi kapasitede yer alacağı henüz açıklanmasa da, merakla beklenen final sezonunu yükseltecek.

"Stranger Things" yaklaşık sekiz yıl sonra beşinci sezonunun ardından sona erecek. Ancak hayranlar orijinal diziye veda etmeye hazırlanırken bile gündemde; Stranger Things animasyon dizisi, bir canlı aksiyon yan ürünü ve hatta bir sahne prodüksiyonu da dahil olmak üzere potansiyel yan ürünleri var.

Akıllara durgunluk veren 5 iyi psikolojik gerilim filmi

Gişede büyük rekabet! "Barbie" ve "Oppenheimer" filmi aynı gün vizyona girecek

Gişeye hakimler ama ödüllere değil! İşte, Oscar kazanan süper kahraman filmleri