Lily Gladstone, 2023'e “Killers of the Flower Moon” ve ''The Unknown Country'' ile iz bırakıyor

Lily Gladstone, Martin Scorsese'nin “Killers of the Flower Moon” filmindeki performansı sayesinde bu yılki ödül sezonunun konuşulacak ismi olmaya hazırlanıyor. Gladstone'un bir başka filmi ''The Unknown Country''den de fragman yayınlandı.

IndieWire

"Killers of the Flower Moon" ile gündeme gelen ve "Certain Women" (Mutlak Kadınlar) ile çıkış yapan Lily Gladstone, Morrisa Maltz'ın yazıp yönettiği yol filmi "The Unknown Country"de de boy gösterdi.

Cannes'da prömiyer yapan Martin Scorsese'nin "Killers of the Flower Moon" filmi; Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Osage kabilesinin üyelerinin 1920'lerde gizemli koşullar altında öldürülmesini ve J. Edgar Hoover'ın da dahil olduğu büyük bir FBI soruşturmasını araştırıyor. Filmde Lily Gladstone'a; Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Brendan Fraser eşlik ediyor.

Lily Gladstone ayrıca "The Unknown Country" adlı yol filmiyle de seyircisini selamlıyor. Yıkıcı bir kayıptan sersemleyen Tana (Lily Gladstone), kuzeninin düğününe yapılan beklenmedik bir davetle yeniden dünyaya döner. Büyükannesinin Cadillac'ını toplar ve Minnesota'daki evinden Güney Dakota'ya gitmek üzere açık yola çıkar. Tana seyahat ederken ipuçları bulur, sıradan insanların hikayelerine tanıklık eder.


Rahatlatıcı bir içsel ışık saçan yüzüyle Gladstone bir hazine. "The Unknown Country" (Bilinmeyen Ülke) filminde Gladstone, eşit ölçülerde kırılganlık ve oyunbazlıkla başrolü üstleniyor ve sonsuz derecede büyüleyici ve şefkatle güçlü bir performansa katkıda bulunuyor. (IndieWire)

Lily Gladstone, kuşkusuz bu iki filmdeki performansıyla, ödül sezonunda adından sıkça söz ettirecek gibi...

Hafta sonu başlayıp bitirebileceğiniz 3 dizi önerisi

Şimdiye kadar yapılmış en karanlık ve ürkütücü 5 komedi filmi

48 yıl sonra gösterime girdi! En uzun yapım süresi rekorunu hangi film elinde tutuyor?