Kundura Sinema, ''Pazar Sinema Kulübü''nü sunar

Kundura Sinema'nın 80'ler ve 90'lardan klasikleri 4K kalitesinde restore kopyalarıyla izleme deneyimi sunan film programı Pazar Sinema Kulübü, 5 Şubat'ta başlıyor. 90'lar Türkiye'sinde Pazar akşamlarının en büyük eğlencesi olan film kuşağı ‘Parliament Sinema Kulübü'nden ilhâmla yaratılan programın açılışını, zamanda yolculuk filmlerinin köşe taşlarından “Geleceğe Dönüş” serisinin ilk iki filmi yapacak.

Kundura Sinema'nın 80'ler ve 90'lardan klasikleri restore edilmiş kopyalarıyla seyirciyle buluşturan programı Pazar Sinema Kulübü, bilimkurgu ve fantastik film meraklılarını Şubat'ta Beykoz Kundura'ya bekliyor.

Michael J. Fox ve Christopher Lloyd'un ikonik performansları ve yenilikçi özel efektleriyle, bilimkurgu türünün eskimeyen ve rakipsiz iki klasiği "Back to the Future / Geleceğe Dönüş" (1985) ile "Back to the Future Part II / Geleceğe Dönüş 2" (1989), 5 ve 19 Şubat tarihlerinde sırasıyla art arda gösterilecek.

Dönemin en ayrıksı ve sıradışı yönetmenlerinden Tim Burton imzalı çılgın komedi "Beetlejuice / Beterböcek" (1989) ve gotik başyapıt "Edward Scissorhands / Makas Eller", 12 ve 26 Şubat tarihlerinde izlenebilecek.

Programın bir sürprizi de, "Unchained Melody" eşliğindeki ikonik çömlek sahnesi ile tüm zamanların en romantik filmlerinden biri olmayı sürdüren "Ghost / Hayalet"in (1990) 14 Şubat'a özel gösterimi olacak.