''Kral Şakir Geri Dönüşüm''den ilk fragman geldi

Çocukların sevgilisi ''Kral Şakir'' yepyeni bir filmle çok yakında Disney+'ta... ''Kral Şakir Geri Dönüşüm''den ilk fragman yayınlandı.

Çocukların sevgilisi çizgi karakter Kral Şakir, daha önceki iki uzun metraj filmiyle çocuklara Covid-19 salgınını ve temiz denizlerin, temiz bir dünyanın önemini anlatmıştı. Serinin üçüncü filmi olan "Kral Şakir Geri Dönüşüm"de ise çocuklara geri dönüşümün ve çevreyi korumanın ne kadar önemli olduğunu anlatacak.

Filmin konusu kısaca şöyle: Bilim insanı Mirket, bir geri dönüşüm aleti keşfeder. Bu keşif sayesinde dünya artık çöplerden arındırılabilecektir. Mirket, çöplerin geri dönüştürülmesi için uğraşsa da kimse onu dinlemez. Çöpleri alıp başka bir galaksiye yollayan insanlar, çok geçmeden intikam için gelen uzaylılarla mücadele etmek zorunda kalır.

Disney Plus'ta yayınlanacak ilk orijinal yerli yapımlardan biri olan "Kral Şakir Geri Dönüşüm" filmi için Varol Yaşaroğlu "Bir çocuk öğrenirse, bir çocuk değişirse dünya değişir" hedefiyle harekete geçtiklerini söyledi.