Kral Şakir ''Mikrop Avcıları Cumburlop'' ile beyaz perdede!

Varol Yaşaroğlu'nun çizimi Kral Şakir, serinin devam hikayesi Mikrop Avcıları Cumburlop ile vizyona girecek. Geri Dönüşüm hikayesi Disney Plus'ta seyirci ile buluşan film, şimdi de Mikrop Avcıları Cumburlop ile bu sefer vizyon üzerinden seyircisiyle buluşmuş olacak.

Çocukların sevgilisi çizgi karakter Kral Şakir son olarak, "Kral Şakir Geri Dönüşüm" filmi ile seyircisinin karşısına çıkmıştı. Çocuklara geri dönüşümün ve çevreyi korumanın ne kadar önemli olduğunu anlatan Geri Dönüşüm, Disney Plus'ta yayımlanmıştı. Varol Yaşaroğlu'nun paylaşımına göre; sanatçının kendi çizimi olan Kral Şakir'in yeni hikayesi Mikrop Avcıları Cumburlop, 31 Mart'ta vizyon üzerinden seyircisi ile buluşacak.

Filmin konusu kısaca şöyle: Ortaya çıkan gizemli bir virüs, tüm şehri etkisi altına alır. Virüsten etkilenenler herkes, teker teker bir canavara dönüşmektedirler. Şakirler, virüsü durdurabilmek için Mirket'ten yardım talep ederler ve Mirket, bulduğu ilaç ile virüsü durdurmayı başarır.

Fakat ilaç Şakirler'i bu sefer bir balığa dönüştürür. Şakirlerin eski haline dönebilmelerinin tek yolu, tehlikeli bir köpekbalığının ele geçirmektir. Bu sebeple Şakirler, açık denizde zorlu bir maceraya atılırlar.