Korku serisi devam ediyor! ''The Nun 2'' filmi için son fragman geldi

James Wan'ın korku serisi The Conjuring'in 2010'lardaki büyük başarısından sonra hayranlar, 2018'de ''The Nun'' ile tanıştı. Bir devam oyunuyla ilgili çeşitli tanıtımlardan sonra, korku serisindeki bir sonraki girişin neler gerektirdiğine dair yeni bir bakış yayınlandı.

Far Out

"The Nun 2", "The Curse of La Llorona", "Annabelle" ve "The Conjuring: The Devil Made Me Do It" gibi hikayenin diğer uyarlamalarının ardından, "Conjuring" evrenindeki bir sonraki devam filmi...


Bir rahip öldürülür ve kötülük yayılmaya başlar! Dünya çapında hit olan filmin devamı, Rahibe Irene'in iblis rahibe Valak ile bir kez daha yüz yüze gelmesini konu alıyor. 1956'da geçen "The Nun 2"de, şeytani güce karşı çıkan rahibe Irene rolünü yeniden canlandıran Taissa Farmiga'yı izleyeceğiz. Farmiga, American Horror Story gibi diğer korku serilerindeki çalışmalarıyla tanınıyor. Farmiga'nın ablası Vera Farmiga da korku serisinde çalıştı ve 2013'te ilk Conjuring filminde Patrick Wilson'la birlikte rol aldı.

Filmin kamera arkasında, "The Curse of La Llorona" ve "The Conjuring: The Devil Made Me Do It" filmlerinin yönetmenliğini yapmış olan Michael Chaves var. James Wan herhangi bir yönetmenlik yapmayacak olsa da, filmde Peter Safran ve Judson Scott ile birlikte yapımcı olarak yer aldı. Wan, franchise'a başlangıçta "The Amityville Horror" ile ilgili kurgusal olmayan kitaba dayanarak başlamıştı.

Devam filmi aynı zamanda tüm zamanların en çok hasılat yapan korku filmlerinden biri haline gelen ve gişede 365 milyon dolar kazanan "The Nun"ın büyük ilgi görmesini takip edecek. Film, 8 Eylül 2023'te sinemalara geliyor.

"Yola çıkmalı" dedirten en iyi yol ve yolculuk filmleri

Şimdiye kadar yapılmış en karanlık ve ürkütücü 5 komedi filmi