Korku filmi ''Run Rabbit Run'' (Koş Tavşan Koş) filminden ilk fragman paylaşıldı

Netflix'in merakla beklenen gerilim filmi ''Run Rabbit Run''dan (Koş Tavşan Koş) ilk tanıtım geldi. Daina Reid'in Sundance'te prömiyeri yapılan filminin başrolünde ''Succession'' yıldızı yer alıyor.

"Succession" dizisinin yıldızı Sarah Snook'un oynadığı Netflix'in korku gerilim filmi "Run Rabbit Run"dan (Koş Tavşan Koş) ilk fragman yayınlandı.

Fragman, bir anne (Snook) ile kızı (Lily LaTorre) arasındaki sorunlu ilişkiyi, kızının (Lily LaTorre) tuhaf davranmaya başlamasını gösteriyor. Filmde Damon Herriman, Greta Scacchi ve Trevor Jamieson da rol alıyor.

Resmi özete göre; bekar bir anne, küçük kızının başka bir hayata ait anılara sahip olduğu iddiasıyla giderek daha fazla huzursuz olur ve ailelerinin acı dolu geçmişini karıştırır.

Melbourne'da çekilen Run Rabbit Run'ın yönetmenliğini The Shining Girls ve The Handmaid's Tale adlı televizyon dizilerinin bölümlerini yönetmesiyle tanınan Avustralyalı film yapımcısı Daina Reid , senaryosunu Hannah Kent yazıyor. "Run Rabbit Run"dan (Koş Tavşan Koş), 28 Haziran'da Netflix'te başlıyor.

Sinema iyileştirir! Ayrılık ve aşk acısına iyi gelen filmler

Unutulmaz en iyi 5 bilim kurgu filmi