Korku filmi ''M3GAN''ın (Megan) devam filmi ''M3GAN 2.0'' için çalışmalar başladı

Atomic Monster ve Blumhouse'un çılgın gerilim filminin devamı niteliğindeki ''M3GAN 2.0'' için çalışmalar başladı. Universal, filmin 17 Ocak 2025'te sinemalarda gösterime girmesini planladı.

Variety

Daha fazla "Megan" (M3GAN) için hazır olun. Şeytani bebek 2025'te sinemalara geri dönüyor.

Senarist Akela Cooper devam filmini yazmak için geri dönüyor. Konu detayları açıklanmadı, ancak karakteri yapay zeka benzeri kaotik oyuncak bebeğe hayat veren Allison Williams ve M3GAN'ın minicik kankası Violet McGraw'ın canlandırdığı "2.0" için geri dönecek. İlk filmi Gerard Johnstone yönetti ancak devam filmi için bir yönetmen açıklanmadı. Devam filmi "M3GAN 2.0" için planlanan vizyon tarihi 17 Ocak 2025...

Model 3 Generative Android'in kısaltması olan "M3GAN", Ocak ayının başlarında çıkış yaptı ve bugüne kadar dünya çapında 91 milyon dolar hasılat yaparak gişede başarı yakaladı. Allison Williams, "M3GAN"da ailesinin ölümü nedeniyle yas tutan yeğenine, gerçeğe benzeyen ve yapay zekalı bir oyuncak bebek veren bir robot mühendisi olarak rol aldı. Ancak bu kararı, oyuncak bebek M3GAN'ın caniye dönüşmesiyle beklenmedik sonuçlar doğurdu.

Katil oyuncaklar, korkunç bebekler! "Megan"ı sevdiyseniz izlemeniz gereken en iyi filmler