Komedi dizisi ''XO, Kitty''nin 2. sezonu onaylandı

Netflix, “XO, Kitty”yi 2. sezon için yeniledi. Haber, dizinin 18 Mayıs'ta başlamasından yaklaşık bir ay sonra geldi. Netflix'e göre dizi, 72,1 milyon saat izlenme ile haftalık İlk 10 sıralamasında ikinci sırada yer aldı.

Komedi türündeki gençlik dizisi "XO, Kitty", 2. sezon için onay aldı.

"XO, Kitty", kendisi de Jenny Han tarafından yazılan bir gençlik romanı serisine dayanan Netflix'in "To All the Boys I've Loved Before" film serisinin yan ürünü. Dizi, aşk hakkında bilinmesi gereken her şeyi bildiğini düşünen genç çöpçatan Kitty Song Covey'i takip ediyor. Kitty, uzak mesafedeki erkek arkadaşıyla yeniden bir araya gelmek için dünyanın öbür ucuna taşınır. Kendi kalbi söz konusu olduğunda Kitty, ilişkilerin çok daha karmaşık olduğunu kısa sürede anlar.

Kitty rolünde Anna Cathcart, Dae rolünde Minyeong Choi, Yuri rolünde Gia Kim, Min Ho rolünde Sang Heon Lee, Q rolünde Anthony Keyvan ve Alex rolünde Peter Thurnwald rol alıyor. Kadroda Jina rolünde Yunjin Kim, Trina rolünde Sarayu Blue, Dan Covey rolünde John Corbett, Profesör Lee rolünde Michael K Lee, Madison rolünde Jocelyn Shelfo ve Juliana rolünde Regan Aliyah yer alıyor.

"To All the Boys I've Loved Before" ilk olarak 2018'de Netflix'te yayınlandı, ardından 2020'de "To All the Boys: PS I Still Love You" ve 2021'de "To All the Boys: Always and Forever" devam filmleri geldi.

48 yıl sonra gösterime girdi! En uzun yapım süresi rekorunu hangi film elinde tutuyor?

Hafta sonu başlayıp bitirebileceğiniz 3 dizi önerisi