Knives Out devam filmi ''Glass Onion: A Knives Out Mystery'' Toronto Film Festivali'nde prömiyer yapacak

Dedektif Benoit Blanc geri dönüyor! ''Knives Out'' devam filmi ''Glass Onion: A Knives Out Mystery'' Toronto Uluslararası Film Festivali'nde görücüye çıkacak.

Yönetmen Rian Johnson'ın büyük beğeni toplayan filmi "Knives Out"un devamı niteliğindeki "Glass Onion: A Knives Out Mystery", dünya prömiyerini bu yılki Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapacak.

"Knives Out" da 2019'da TIFF'de dünya prömiyerini yaptı. Eleştirel övgüler ve izleyici hayranlığıyla hareket eden Agatha Christie'den ilham alan cinayet gizemi, 40 milyon dolarlık bir bütçeye karşı dünya çapında 311 milyon dolar hasılat yaparak sürpriz bir gişe kazandı. Yönetmenliğin yanı sıra senaryoyu da yazan Rian Johnson, orijinal senaryo kategorisinde Oscar adaylığı aldı.

Daniel Craig'in, ünlü yazar Harlan Thrombey'in (Christopher Plummer) 85. doğum gününün akşamında gizemli bir şekilde ölmesinin ardından parçaları bir araya getirmekle görevli bir dedektif olan Benoit Blanc rolündeki performansı özellikle övüldü. Netflix geçen yıl 450 milyon dolara haklarını satın aldıktan sonra "Knives Out" serisinin gerçek sahibi oldu .

Benoit Blanc, "Glass Onion: A Knives Out Mystery"de, yine renkli şüpheli grubun içinde bir gizemi araştıracak. Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson ve Dave Bautista yeni filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

TIFF'in 47. progrmanı 8 Eylül-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek, ancak şu anda "Knives Out" devam filminin ne zaman çıkacağı bilinmiyor. "Glass Onion: A Knives Out Mystery", 2022'de Netflix'te yayınlanacak.