Kevin Costner, tutku projesi ''Horizon''un yapımına başladı

İç Savaş öncesi ve sonrası genişleme ve Amerika'nın batısındaki yerleşimin çok yönlü, 15 yıllık bir dönemini anlatan ''Horizon'' filmi için çalışmalar başladı.

Sosyal medyada paylaşılan kamera arkası fotoğrafları, ünlü oyuncu Kevin Costner'ın western türüne geri döndüğünü ortaya çıkardı.

Instagram'da paylaşılan fotoğraflar, Costner'ın bir tutku projesi olan destansı western filmi "Horizon"ın ikinci bölümü için Utah'ta çalışmaların sürdüğünü gösteriyor. Ünlü oyuncu projenin ortak yazarlığını, yapımcılığını, yönetmenliğini ve başrolünü üstleniyor.

Toplam dört filmden oluşması planlanan filmin ilk bölümü için geçen yıl Ağustos ayında çalışmalara başlandı. 15 yıla yayılan bu kitap, Amerika'nın İç Savaş öncesi ve sonrasında Batı'ya doğru genişlemesini kapsayacak.

Horizon, karakterlerin yaşam ve ölüm kararlarının bakış açılarını ve sonuçlarını vurgulayarak, bu yolculuğun hikayesini dürüst ve ilerici bir şekilde anlatıyor.

Kevin Costner, "Amerika'nın batıya doğru genişlemesi, doğal unsurlardan karada yaşayan yerli halklarla etkileşimlere kadar tehlike ve entrikalarla dolu bir genişlemeydi ve bunu çözmeye çalışanların kararlılığı ve çoğu zaman acımasızlığıydı" ifadesini kullandı.

Mutlaka izlemelisiniz! Hem komik hem dramatik, yüksek puanlı en iyi 10 yabancı dizi

Filmler neden bu kadar uzun?

Mayıs ayında izlenecek en iyi 10 film