2021'de hayal kırıklığı olan 10 film

Ne kadar kaliteli filmler yapmaya çalışılsa da, bazı filmler çoğu zaman hedefi ıskalar. Kimsenin istemediği devam filmleri, derinliksiz karakterler ve saçma komediler… 2021 yılı da bu filmlerden fazlasıyla nasibini aldı. ‘Keşke çekilmeseydi, olmasa da olurmuş, büyük hayal kırıklığı' dediğimiz 10 filmi sizler için derledik.

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Söz konusu, daha iyisini yapabilecek yönetmenler, oyuncular, yazarlar olunca beklenti yükseliyor. Yerden yere vurmayacağız elbette, emek ve çaba var. Lakin 2021'in hayal kırıklığı filmlerini de es geçemeyiz. İşte bu yıl "keşke çekilmeseydi" dedirten, en kötü 10 film!

RED NOTICE

Dwayne Johnson, Gal Gadot ve Ryan Reynolds... Red Notice, sevilen üç yıldızı bir araya getirmesine rağmen alaycı bir soygun hikayesinden başka hiçbir şey vermedi seyirciye!

THUNDER FORCE

Melissa McCarthy'nin en kötü yılı olabilir 2021... Bu Netflix filminde harika isimler var ama komik olmayan şakalar da pek çok!

BENEDETTA

Paul Verhoeven tarafından yönetilen bu biyografik drama filmi, tüm zarif görselliğine rağmen, bilindik hikayesiyle sınıfta kaldı.

THE WOMAN IN THE WINDOW

Amy Adams, Anthony Mackie, Gary Oldman ve Julianne Moore gibi parlak aktörler, sanrılı bir kadın hakkında bu çok bilindik gerilim filminde birlikte çalıştı ama yılın umutsuz vakası olmaktan kurtulamadı.

BLISS

Gerçek şu ki, başrol oyuncuları Owen Wilson ve Salma Hayek, Bliss'in şiddetle ihtiyaç duyduğu ekran kıvılcımından fazlasıyla yoksundu.

TOM VE JERRY

Tarihin en ünlü kedi ve fare ikilisi, New York City'de çarpışırken her zamanki tuhaflıkların üstesinden geliyor ama bu seyirciyi kucaklamıyor!

THE CONJURING: THE DEVIL MADE ME DO IT

Bir devam filmi daha tarihteki tozlu sayfalardaki yerini aldı...

SPACE JAM: A NEW LEGACY

2021'deki devam filmi " Space Jam: A New Legacy "de Bill Murray yok ve Michael Jordan'ın yerine LeBron James var. Fakat büyük hayal krıklığı!

AWAKE

Bu Netflix orijinalinin gerçekten ilginç bir temeli var. Fakat Awake, klişelerden oluşan yapısıyla ilginç bir film olmaktan koşar adım uzaklaşıyor!

THE ICE ROAD

'Liam Neeson ne çekse seyredilir" diyenleri biraz üzen bir kurtarma operasyonu izledik perdede. Tabi olay örgüsündeki zayıflık ve boşluklar seyircinin gözünden kaçmadı.