Kate Winslet, ''Trust'' romanından uyarlanan dizide başrolde

Kate Winslet HBO'ya geri dönüyor. Son dizisi Mare of Easttown'daki polis memuru Mare Sheehan rolüyle Emmy kazanan Winslet, Hernan Diaz'ın Trust'ın uyarlamasında rol alacak ve yapımcılığını üstlenecek.

Ünlü oyuncu Kate Winslet ödüllü yazar Hernan Diaz'ın Trust romanından uyarlanan dizinin başrolü oldu. Winslet'ın yeni dizisi HBO'da yayınlanacak.

Dizi, finansla ilgilenen zengin bir iş insanının, kendi hayatını konu alan bir romanı okumasıyla başlıyor. Kitapta hayatının yansıtılma şeklinin gerçekleri yansıtmadığını düşünen baş karakter, bir sekreter (Kate Winslet) tutarak hayat hikayesini yazdırmaya başlıyor. İş insanının gerçekleri çarpıttığını fark eden sekreter, kendini hakikat kavramını sorgularken buluyor. Dizi daha çok sekreter Ida'nın hikayesine odaklanacak.

Kate Winslet'ın sıradaki projeleri arasında çekimleri tamamlanan Avatar: The Way of Water ve şimdilik prodüksiyon öncesi aşamada olan Lee ve Fake! gibi yapımlar bulunuyor. Trust'ın yayın tarihi ve oyuncu kadrosu gibi detayları henüz belli değil.

Ünlü yıldızı 2021'de "Mare of Easttown" dizisinde, polis memuru rolünde izlemiştik.