Kate Winslet, ''Büyük Oyunculuk Ödülü'' aldı

Kate Winslet, dün geceki RTS Ödülleri'nde Channel 4'ün ''I Am Ruth''taki iç burkan performansıyla Büyük Oyunculuk Ödülü'nü evine götürdü.

Kate Winslet, dün geceki Londra töreninde "I Hate Suzie Too"dan Billie Piper ve "The Thief, His Wife and the Canoe"dan Monica Dolan'ın rekabetini geride bırakarak Başrol Oyuncusu (Kadın) ödülünü kazandı.

Kate Winslet'in kızı Mia Threapleton ile birlikte gösterdiği performans, Channel 4'ün insan deneyimi hakkındaki antoloji serisindeki eleştirmenlerden övgü topladı. "I Am Ruth"un konusu şöyle: Günümüze ait bir hikayede, endişeli anne Ruth (Kate Winslet), ergenlik çağındaki kızı Freya'nın (Mia Threapleton) sosyal medyanın baskıları tarafından tüketilirken kendi içine çekilmesine tanık olur.

Geçen hafta konuşan HBO'dan Casey Bloys, Winslet'in ABD'de ulusal bir hazine olmasını istediğini ve Winslet'in şu anda HBO'nun "The Palace" dizisinin yapımında olduğunu söyledi. Başrollerini Kate Winslet, Hugh Grant, Matthias Schoenaerts ve Andrea Riseborough'nun paylaştığı HBO sınırlı dizisi, otoriter bir rejimin saray duvarları içinde çözülmeye başladığı bir yılın hikayesini anlatıyor.

En iyi soğuk yenen liste! Tüm zamanların unutulmaz intikam filmleri

Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (28 Mart - 3 Nisan 2023)