Kasım'da aşk başkadır! Müzmin sonbahar aşıkları için eğlenceli ve romantik en iyi 5 film

Romantik komedilerde ve duygusal filmlerde benzersiz bir sinematik deneyim var. Sizleri hazel mevsiminde bu büyülü yolculuğa davet ediyoruz. İşte, sinemanın çılgın, romantik ve unutulmayan aşk hikayeleri...

aksam.com.tr

Esma Belgin Özdemir

Sandıklara kaldırılmış romantik filmleri izlemeye ne dersiniz? Müzmin sonbahar aşıkları için; çılgın, eğlenceli ve sırılsıklam romantik en iyi 5 duygusal filmi derledik.

The Worst Person in the World (Dünyanın En Kötü İnsanı – 2021)

Julie, yarım kalmış profesyonel özlemler ile etkisiz aşıklar arasında gidip gelen ve sonunda eve dönecek kimsesi kalmayan, acı çeken 30'lu yaşlarında bir kadındır. Aşk, arayış ve varoluş temalarına ustaca dokunan film, unutamayacağınız bir seyirlik sunuyor.

Me and You and Everyone We Know (Ben ve Sen ve Diğerleri – 2005)

Ayakkabı satıcısı ve yorgun iki çocuk babası Richard, acı verici bir ayrılıktan sonra kendini hayatında zorlu bir dönemden geçerken bulur. Ancak Richard'ın, yalnız bir video sanatçısı ve huzurevi sakinleri için taksi şoförü olan Christine ile şans eseri karşılaşması, beklenmedik bir romantizmin önünü açar.

Wicker Park (Hep Seni Aradım – 2004)

Genç bir reklam yöneticisi olan Matthew, iki yıl önce tek kelime etmeden onu terk eden hayatının aşkı Lisa'yı bir restorandan çıkarken gördüğünü düşünür. Matthew saplantılı ve amansız bir şekilde Lisa'nın izini sürer ve bunu yaparken, kendisine Lisa diyen başka bir genç kadınla karşılaşır.

Jeux d'enfants (Cesaretin var mı Aşka? – 2003)

Julien, annesinin kanseriyle karşı karşıya kalırken, Sophie diğer çocukların yabancı düşmanlığıyla yüzleşmek zorunda kalan bir çocuktur. Bu iki çocuk çok çabuk ayrılmaz hale gelirler ve bir oyun icat ederler. Julien ve Sophie, yıllar sonra, ayrılıklarının yıl dönümünde tekrar karşılaşırlar ve oyun devam eder!

I Know Where I'm Going (Nereye Gittiğimi Biliyorum! - 1945)

Kendinden epey büyük bir adamla evlenmek üzere olan Joan Webster, düğününe giderken bir fırtına tarafından kapana kısılmış, aniden kendini gizemli bir adama aşık olurken ve belirsiz geleceğini sorgularken bulur. Joan, gerçekten nereye gittiğini biliyor mudur?

Kasım'da izlenebilecek en iyi yabancı diziler

Netflix'ten yepyeni Türk yapımı dizi ve filmler geliyor