Juliette Binoche, insan kaçakçılığını anlatan ''Paradise Highway'' filmiyle beyaz perdede

Juliette Binoche her zaman sadece ağır değil, aynı zamanda bir mesaj ileten rollere ilgi duydu. Binoche bu kez, Anna Gutto'nun ilk uzun metrajlı filmi ''Paradise Highway''de önemli bir sorun için kamerlaraın karşısına geçti.

Juliette Binoche'un ağzı bozuk bir kamyon şoförünü oynamasını hayal bile edemiyoruz. Ancak son filmi "Paradise Highway"de sağlam ve tatmin edici gerilimde izleyeceğiz usta oyuncuyu. Üstelik Morgan Freeman da eşlik ediyor ona bu filmde.

"Klişeleri ve gelenekleri aşmayan kurnazca kurgulanmış bir melodram" yorumu yapılan "Paradise Highway" insan kaçakçılığına, özellikle de ergenlik öncesi kızların kaçakçılığına odaklanıyor.

Güneydoğu'da yük taşıyan bir kamyoncu olan Sally (Binoche), kazara değilse de istemeden kötülüğe bulaşır. Doğru, düzenli olarak teçhizatının kabininde kaçak eşya çantaları taşıyor, ancak bunu yapmazsa hapishane arkadaşları tarafından acımasızca dövülen suça meyilli kardeşi Dennis'in güvenliğini garanti etmek için. Sally, isteksizce yasadışı kargo kaçakçılığı yapmayı kabul eder, bu kargo Leila adında bir kız çocuğudur. Sally ve Leila eyalet sınırları boyunca tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkarken, Freeman'ın oynadığı inatçı bir FBI ajanı, insan kaçakçılığı operasyonunu sona erdirmek ve Sally ile Leila'yı güvenli bir yere getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlı bir şekilde onların izini sürer.

Juliette Binoche ve Morgan Freeman, insan kaçakçılığı ve kamyon taşımacılığı endüstrisindeki gerilim filminin başrolünde...