Jordan Peele'nin korku destanı ''Nope'' (Hayır) filmine ilk tepkiler olumlu

''Us''ın (Biz) sinemalarda gösterime girmesinden bu yana üç yıl geçti, ancak yeni bir Jordan Peele filmi için bekleyiş neredeyse bitti. Peele'nin düşündürücü tür sinemasının son filmi ''Nope'' (Hayır) için ilk tepkiler büyük ölçüde olumlu...

Şifreli fragmanlar, gerilimin konusu hakkında fazla bir şey açıklamadan herkesin aklında kalmasını sağladığından, "Nope" (Hayır) için beklentiler aylardır artıyor. Filmin uzaylıları ve Hollywood tarihini içerdiği ve ayrıca Jüpiter'in iddiası olarak bilinen Gold Rush temalı bir eğlence parkına da sahip olduğu biliniyor.

Jordan Peele tarafından yazılan ve yönetilen "Nope"da (Hayır) Daniel Kaluuya ve Keke Palmer, Hollywood'un siyahlara ait tek at çiftliğini işleten kardeşler olarak rol alıyor. Brandon Perea, Michael Wincott, Steven Yeun, Wrenn Schmidt, Keith David, Donna Mills, Barbie Ferreira, Devon Graye ve Oz Perkins de başrolde.

Yönetmen Peele'nin önceki çabalarından kesinlikle daha fazla bilimkurgu olsa da, "Hayır" (Nope) hala onun imza niteliğindeki korku markasını içeriyor. Aslında Peele, başlığın izleyicilerin "hayır" diye bağıracağı umudundan geldiğini söylüyor. Filmde, Kaliforniya'nın iç kesimlerinde ıssız bir uçurumun sakinleri, esrarengiz ve tüyler ürpertici bir keşfe tanıklık ediyor.

Sosyal medyada filme dair ilk tepkiler çok olumlu... "Nope" (Hayır) filminin gösterim tarihi 22 Temmuz olarak açıklandı ancak ülkemizde 12 Ağustos'ta vizyona girecek.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin çekimleri başladı

"Mad Man"in yıldızı Christina Hendricks yeni bir dönem dizisinde başrolde

Tıbbi komedi dizisi "This Is Going to Hurt", bir grup doktorun hayatına odaklanıyor