Johnny Depp Cannes'a gidiyor! Festival, ''Jeanne du Barry'' filmi ile açılacak

Johnny Depp, prömiyeri 16 Mayıs'ta Cannes Film Festivali'nin açılış gecesinde yapılacak olan, Maïwenn'in yönettiği yeni tarihi drama ''Jeanne du Barry''de Kral Louis XV olarak oynayacak.

Johnny Depp'in sinemalara geri dönüşü Cannes'da kutlanacak. Depp başrollü "Jeanne du Barry"nin prömiyeri Cannes Film Festivali'nde yapılacak.

Film, Depp'in eski karısı Amber Heard ile olan hukuk mücadelesinin ardından, üç yıllık bir aradan sonra oyunculuğa geri dönüşünü işaret ediyor.

Variety'ye göre, "Jeanne du Barry"nin resmi özeti şöyle: Kültür ve zevke aç genç bir işçi sınıfı kadını olan Jeanne Vaubernier, sosyal statü basamaklarını birer birer tırmanmak için zekasını ve cazibesini kullanır. Ancak Kral Louis XV ile Jeanne biribirlerine delice aşık olur ve tüm görgü kurallarına rağmen Jeanne Versailles'a taşınır.

Daha önce One Deadly Summer ve Leon: The Professional gibi filmlerde rol alan Maïwenn, tarihi dramasında baş karakteri canlandıracak. "Jeanne du Barry", 16 Mayıs'ta 76. Cannes Film Festivali'nin açılış filmi olacak.

En iyi soğuk yenen liste! Tüm zamanların unutulmaz intikam filmleri

Isabelle Huppert 70 yaşında! Fransız oyuncunun en iyi filmleri performansları