Johnny Depp 25 yıl sonra film yönetecek, yapımcı ise Al Pacino

Ünlü yıldız Johnny Depp, İtalyan sanatçı Amedeo Modigliani hakkında biyografik bir drama olan ''Modigliani'' için kamera arkasına dönecek. Al Pacino, Barry Navidi ile birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor.

Boşanma ve iftira davasıyla gündemden düşmeyen ünlü aktör Johnny Depp çeyrek asır sonra ikinci kez yönetmen koltuğuna oturacak.

Dennis McIntyre'ın Jerzy ve Mary Kromolowski tarafından beyaz perdeye uyarlanan aynı adlı oyunundan uyarlanan "Modigliani", 1916 Paris'inde geçiyor ve İtalyan asıllı ressam ve heykeltıraş Amedeo Modigliani'nin hikayesini anlatıyor. Filmin resmi özetine göre; "kendisi tarafından uzun zamandır kritik ve ticari bir başarısızlık olarak görülen Modigliani, hayatında bir dönüm noktası olacak ve nihayetinde sanatsal bir efsane olarak ününü pekiştirecek olan çalkantılı ve olaylı bir 48 saat içinde ilerliyor."

Film, Depp'in, eski karısı Amber Heard'a karşı geniş çapta duyurulan iftira davasının ardından kariyerine yeniden başlama çabası. Jüri, Heard'ın aile içi şiddet mağduru olduğunu ima eden 2018 Washington Post görüş yazısında Depp'i karaladığını tespit etti. Ancak jüri, Depp'in suçlamalarına karşı savaşırken avukatı aracılığıyla Heard'a iftira attığını da tespit etti.

Hollywood, Depp'ten uzak durmasına rağmen, Avrupalı prodüksiyon şirketleri yıldız oyuncuyu yalnız bırakmadı. Depp ayrıca Fransız film yapımcısı Maïwenn'in yakında çıkacak olan bir kraliyetin cariyesini konu alan tarihi bir aşk draması olan "Jeanne du Barry"de tartışmalı Kral XV. Louis olarak rol alıyor. "Jeanne du Barry", Depp'in savaş fotoğrafçısı W. Eugene Smith'i oynadığı 2020 bağımsız filmi "Minamata"dan bu yana ilk büyük oyunculuk rolü olacak.

Johnny Depp yeni filmi "Jeanne du Barry"de Fransa Kralı XV. Louis'e hayat verecek

"Karayip Korsanları" ve "Sweeney Todd" ile tanınan oyuncu, ilk yönetmenlik denemesini 1997 yılında Marlon Brando ile birlikte oynadığı "The Brave" ile yaptı.

Tek kişilik oyunların virtüözü Müşfik Kenter ölüm yıldönümünde anılıyor

"Cast Away"den "The Revenant"a en iyi 7 hayatta kalma filmi

Keşif yolculuğuna çıkaran ve tatil planı yapmanızı sağlayan 5 film önerisi