John Wick'in spin-off dizisi ''The Continental''in ilk fragmanı yayınlandı

2014 aksiyon gerilim filmi John Wick'in başarısı nedeniyle, Keanu Reeves liderliğindeki yapım bir franchise haline geldi ve üç devam filmi üretti. Son olarak, dördüncü film ''John Wick 4'' dünya çapında 306.6 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek yılın en çok hasılat yapan filmlerinden biri oldu.

"John Wick" serisinin öncesini anlatan "The Continental" adlı televizyon dizisinin üç bölüm halinde anlatılacağı ve Eylül ayında çıkış yapacağı açıklandı. Diziden ilk fragman geldi bile...

"The Continental", John Wick serisindeki olaylardan 40 yıl öncesinde geçiyor ve seride Ian McShane tarafından canlandırılan, John Wick filmlerinde suikastçılar için bir sığınak olarak kullanılan Continental Oteli'nin yöneticisi Winston'ın gençliğine odaklanıyor. Karaktere Colin Woodell hayat veriyor.

Film serisinde Lance Reddick tarafından canlandırılan Charon karakterinin gençliğine Ayomide Adegun hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca; Mel Gibson, Hubert Point-Du Jour, Jessica Allain, Mishel Prada, Nhung Kate, Ben Robson, Peter Greene, Jeremy Bobb, Ray McKinnon, Adam Shapiro, Mark Musashi, Marina Mazepa ve Katie McGrath yer alıyor.

Toplamda üç bölümden oluşacak olan "The Continental"in her bölümünün yaklaşık 90 dakika sürmesi bekleniyor ve tüm bölümler arka arkaya üç gecede yayınlanacak. Dizi için sonbaharı bekleyeceğiz.

Aile içi dinamikleri gözler önüne seren 3 harika film önerisi