Jodie Foster ''True Detective'' dizisinin 4. sezonunda başrolde

Antoloji suç dizisi ''True Detective'' hayranlarına müjde: Ünlü oyuncu Jodie Foster yeni sezonda başrolde!

Ünlü oyuncu Jodie Foster, HBO'daki "True Detective" Sezon 4'ün başrollerinden biri için hazırlanıyor.

4. sezonda, Alaska, Ennis'e uzun kış gecesi düştüğünde, Tsalal Arktik Araştırma İstasyonunu işleten altı adamın iz bırakmadan ortadan kaybolduğu biliniyor. Dedektif Liz Danvers (Jodie Foster) ve Evangeline Navarro, vakayı çözmek için içlerinde taşıdıkları karanlıkla yüzleşmek ve sonsuz buzun altında yatan perili gerçekleri araştırmak zorunda kalacaklar.

Jodie Foster, iki kez Akademi Ödülü sahibi ve dört kez aday gösterildi. Hem "The Accused" hem de "The Silence of the Lambs" filmindeki rolleriyle en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı. İlk olarak Martin Scorsese'nin "Taxi Driver" filmindeki çıkış rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu kategorisinde aday gösterildi. En son 1995 yılında "Nell"deki başrolüyle aday gösterildi. Kariyerinin başlarında bir dizi televizyon rolü üstlendi, ancak o zamandan beri öncelikle film çalışmalarıyla tanınıyor. Ancak, "Orange Is the New Black"deki çalışmasıyla bir komedi dizisi yönettiği için Emmy'ye aday gösterildi.

Başrollerini Mahershala Ali ve Stephen Dorff'un paylaştığı dizinin 3. sezonu 2019'da yayınlandı. 2. sezon 2015'te yayınlandı ve oyuncu kadrosuna Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn ve Taylor Kitsch liderlik etti. Başrollerini Harrelson ve McConaughey'nin paylaştığı ilk sezon 2014'te yayınlandı. Bugüne kadarki üç sezonu boyunca "True Detective", tamamı ilk sezon için olmak üzere beş galibiyetle 23 Emmy Ödülü'ne aday gösterildi.

Çok katmanlı kırılgan noktaların filmi: "Caos Calmo" (Sessiz Kaos)

MUBI'nin Haziran programı açıklandı