Jennifer Lopez, Ben Affleck ve Matt Damon imzalı ''Unstoppable''da rol alacak

Jennifer Lopez, eşi Ben Affleck'in yapımcılığını üstleneceği yeni spor filmi ''Unstoppable''da başrol oynayacak.

Jennifer Lopez, Ben Affleck ve Matt Damon imzalı "Unstoppable" filminde rol almaya hazırlanıyor.

Ben Affleck'in Matt Damon ile birlikte kurduğu prodüksiyon şirketi Artists Equity, "Unstoppable"ın yapımcılığını üstlenecek. Affleck için "Argo", "Live by Night" ve "Air"in kurgusunu yapan William Goldenberg, projede ilk yönetmenlik denemesini yapmaya hazırlanıyor. Film, Arizona Eyalet Üniversitesi'nde ulusal bir şampiyonluk kazanan, üç kez All-American olan tek ayaklı bir atlet olan Anthony Robles'in gerçek hikayesini anlatacak. Ek oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı.

IndieWire yorum için Artists Equity'ye ulaştı. "Unstoppable", Affleck ve Lopez'in 2022'deki düğünlerinden bu yana ilk resmi işbirliği olacak olsa da, Lopez'in etkisi Affleck'in diğer projelerinde şimdiden hissedildi. Artists Equity'nin Affleck'in yönettiği ilk uzun metrajlı filmi "Air"in prömiyeri 2023 SXSW'de yapıldı. Nike'ın Michael Jordan ile olan ilişkisinin gerçek hikayesi, Viola Davis, Jason Bateman, Chris Tucker, Damon ve Affleck'in başrolde olduğu ekranda anlatılıyor. The Hollywood Reporter ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Affleck, projenin en yakın sırdaşlarının çoğunun senaryoya katkıda bulunduğu gerçek bir işbirliği olduğunu açıkladı.

Lopez'in bir sonraki projesi, "The Mother" olacak. Joseph Fiennes, Omari Hardwick ve Gael García Bernal'den oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip aksiyon filminin konusu şöyle; tehlikeli düşmanlardan kaçan bir suikastçı (Jennifer Lopez), yıllar önce terk ettiği kızını korumak için gizlendiği yerden çıkar. Film, 12 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak.

"John Wick 4" nihayet sinemalarda! Bu hafta 2'si yerli, 10 film vizyonda

Isabelle Huppert 70 yaşında! Fransız oyuncunun en iyi filmleri performansları