Jennifer Lawrence, ''Açlık Oyunları''nda Katniss'i tekrar oynamayı istiyor

Ünlü yıldız Jennifer Lawrence, fırsat çıkması halinde ''Açlık Oyunları'' serisinden Katniss Everdeen karakterini tekrar oynamaya hazır olduğunu itiraf etti.

Far Out

Akademi Ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, gençlik aksiyon filmlerindeki rolüyle çıkış yaptı ve 2012'de vizyona giren açılış filmi "Açlık Oyunları" ile başlayan filmlerin dördünde rol aldı.

R dereceli bir reşit olma komedisi olan yeni filmi "No Hard Feelings"in tanıtımını yaparken Variety ile yaptığı röportajda Lawrence, Katniss'i bir kez daha oynamayı düşünüp düşünmediği sorulduğunda, "Aman Tanrım, kesinlikle" dedi. Açlık Oyunları filmlerinde Lawrence'ın yanı sıra Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Stanley Tucci, Elizabeth Banks, Donald Sutherland ve Woody Harrelson gibi isimler de yer aldı.

Lawrence, "Katniss hayatıma yüzde 100 geri dönebilseydi. Henüz, yeni bir Açlık Oyunları filmi için bir plan yok, ancak bu yılın sonlarında gösterime girecek bir prequel film seti var" ifadesini kullandı.

"The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes"de Viola Davis, Rachel Zegler, Tom Blyth, Peter Dinklage, Jason Schwartzman ve Hunter Schafer yer alacak ve Coriolanus Snow'un Panem Başkanı olma yolculuğunu anlatacak. Açlık Oyunları serisinin son filmi "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" 17 Kasım'da izleyiciyle buluşacak.

Efsanevi aktör Kirk Douglas'ın "en gurur duyduğu" filmleri

"Local Hero" (Yerel Kahraman) filmi neden zamanının onlarca yıl ilerisindeydi?

"Oppenheimer" filmi için geri sayım başladı: "Gözleriniz uçacak"