Jennifer Garner, Deadpool 3'te Elektra olarak geri dönecek

Süper kahraman evrenleri genişlemeye ve kesişmeye devam ederken, aktris Jennifer Garner yakında çıkacak olan Marvel filmi Deadpool 3 için suikastçı Elektra Natchios rolünü yeniden canlandıracağını duyurdu.

Far Out

İlk olarak Ben Affleck ile birlikte rol aldığı 2003 Daredevil filminde süper kahraman karakteri olarak görünen Jennifer Garner, daha sonra 2005 yılında Elektra'nın başrolde olduğu bir solo film çekecekti.

Marvel serisine dönüşüne, James Mangold'un yönettiği 2017 yapımı Logan'dan bu yana serinin ilk filmi olan Deadpool 3'te de rol alacak olan Wolverine'den Hugh Jackman katılacak. 2018 yapımı Deadpool 2'nin merakla beklenen devam filminde Ryan Reynolds, Rob Delaney ve Emma Corrin rol alacak.

Garner'ın duyurusu, hayranlara, söylentilere göre Famke Janssen'den Jean Grey, Halle Berry'den Storm ve James Marsden'dan Cyclops ile birlikte Affleck'ten Daredevil'in geri dönebileceği konusunda biraz umut veriyor.

Shawn Levy'nin yönettiği Deadpool 3'ün senaryosunu Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells, Reynolds ve Levy gibi isimler kaleme alıyor. Deadpool 3, Captain America: Brave New World ve Joker: Folie à Deux dahil olmak üzere diğerleri ile 2024'te sinemalarda gösterime girecek birçok süper kahraman filminden biri olacak. Filmin, 3 Mayıs 2024'te yayınlanması planlanıyor.


2023'ün şimdiye kadarki en iyi korku filmleri

Bu akıl almaz klasikler bakış açınızı değiştirecek! Mutlaka izlemeniz gereken kusursuz filmler

"Yola çıkmalı" dedirten en iyi yol ve yolculuk filmleri