Jeff Bridges'li ''The Old Man'' (Yaşlı Adam) dizisi 17 Haziran'da ekranlara geliyor

Usta oyuncu Jeff Bridges ''The Old Man'' (Yaşlı Adam) mini dizisiyle ekranlara dönüyor. Bridges, ''The Old Man''de hayatı için savaşan tecrübeli bir ajanı oynayacak.

Ünlü oyuncu Jeff Bridges'i 17 Haziran'da 7 bölümlük bir dizide izleme şansımız olacak. Peki "The Old Man" (Yaşlı Adam) dizisi ne anlatıyor?

Thomas Perry'nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanan "The Old Man" (Yaşlı Adam), yıllar önce CIA'den kaçan ve o zamandan beri şebekeden uzakta yaşayan "Dan Chase"i (Jeff Bridges) merkezine alıyor. Bir suikastçı gelip Chase'i öldürmeye çalıştığında, eski ajan geleceğini garanti altına almak için geçmişini uzlaştırması gerektiğini öğrenir.

Dan Chase saklanmaktan kurtulurken, FBI'ın Karşı İstihbarat Direktör Yardımcısı "Harold Harper" (John Lithgow), haydut kaçakla olan karmaşık geçmişi nedeniyle onu yakalaması için çağrılır. Chase'i yakalamanın yetkililerin beklediğinden daha zor olduğu ortaya çıkınca, yüksek eğitimli özel operasyon yüklenicisi "Julian Carson" (Gbenga Akinnagbe) onu takip etmesi için gönderilir. Chase kaçarken, yeni kiracısı hakkındaki gerçeği öğrendiği gün hayatta kalabilmek için sahip olduğunu bilmediği rezervlerden yararlanan "Zoe McDonald"dan (Amy Brenneman) bir oda kiralar.

Dizi 17 Haziran Perşembe günü saat 22:00'de prömiyer yapacak, ertesi gün Hulu'da ve sonrasında Disney+'da yayınlanacak.

2022 yaz sezonunda izlenmesi gereken 10 yeni film önerisi

Oyuncu, ressam ve yazar Anthony Quinn'i doğum gününde en iyi filmleriyle hatırlıyoruz