Jeff Bridges, casus gerilimi ''The Old Man''de insanların kendilerini görebildiğini söyledi

Soğuk Savaş sonrası dünyada casusluk sanatını inceleyen ''The Old Man'' dizisi ilk sezonu geride bıraktı. Gerilim ustası Thomas Perry'nin romanından uyarlanan FX serisinin yedi bölümlük ilk sezonu, Sovyetler Birliği'nin 1980'lerdeki Afganistan savaşından günümüzün ölümcül mirasına kadar zamanda ileri geri gidiyor.

Variety

Thomas Perry'nin romanından uyarlanan "The Old Man" (Yaşlı Adam) dizisi, casus türünü daha önce hiç görülmemiş bir şekilde sunuyor, geçmiş yaşamlar ve aşklar, kimlik ve hayatta kalma hakkında modern sorular soruyor.

Yapımcı Warren Littlefield, 8 Haziran'da Los Angeles'ta FX FYC panelinde dizinin başrol oyuncusu Jeff Bridges'in karakteri için "O bir kahraman, ama belki de düşündüğü şekilde değil. Güçler onu öldürmek için peşine düştüğünde anlatılacak bir gizem var. Ama aynı zamanda kendisi için bir gizem ve kim olduğuna dair bir yolculuk" dedi.

Hikayenin derinliği, Littlefield'ın Oscar, Emmy ve Tony Ödülü kazananları ve adayları, John Lithgow ve Amy Brenneman'dan oluşan bir rüya kadrosunu bir araya getirmesine yardımcı oldu. Panel etkinliği sırasında oyuncular, hikayenin ölüm kalım meselelerinden ve ayrıntılı dövüş sahnelerinden değil de, genellikle casus türünden daha karmaşık karakterler yaratma şansından nasıl etkilendiklerini tartıştılar.

Bunların en başında Bridges'in bir zamanlar haydut bir CIA ajanı olan Dan Chase rolü var. Chase hem hafızanın hem de zamanın tahribatıyla iki kez mahvolmuş durumda. Bedeni iflas ediyor ve hayatının misyonu olan Amerika'yı korumak zorunda... Bridges, karakterinin gerçek kimliği hakkında şunları söyledi:

Bir şekilde test edilene kadar gerçekten kim olduğunuzu bilmiyorsunuz. Bu zamanlar hepimizi sınıyor sanırım. Ve Dan Chase çok sınanır. O, başka biri gibi davranarak CIA işi yapan bir CIA ajanı. Hayatı için oynuyor. Senaryo, size hokkabazlık yapmanız için daha fazla cesaret veriyor. Ve insanlar bu dizide kendilerini görebiliyor.

"The Old Man", 16 Haziran 2022'de FX'te gösterildi. İlk sezon yedi bölümden oluştu ve dizi, prömiyerinin ardından ikinci sezon için yenilendi.

Her biri sinema tadında! Mutlaka izlenmesi gereken en iyi mini diziler

Akıllara durgunluk veren 5 iyi psikolojik gerilim filmi