George Miller'ın İstanbul'da geçen ve Cannes'da ayakta alkışlanan filmi ''Three Thousand Years of Longing''den ilk fragman geldi

George Miller, ''Mad Max: Fury Road''dan bu yana ilk yönetmenlik çalışması olan ''Three Thousand Years of Longing'' ile Cannes Film Festivali'ni heyecanlandırdı. Miller'in başrollerini Tilda Swinton ve Idris Elba'nın paylaştığı son filmi, Cannes Palais tiyatrosunda dünya prömiyerinin ardından 6 dakika ayakta alkışlandı.

George Miller'ın yeni filmi "Three Thousand Years of Longing" Cannes'da 6 dakika ayakta alkışlandı. İstanbul'da geçen bu görsel ziyafetten ilk fragman için haberimizi okumaya devam edin...

İşte fantastik filmden heyecan verici ilk fragman!

İngiliz yazar A. S. Byatt'ın 1994 tarihli "The Djinn in the Nightingale's Eye" adlı kısa öyküsünden uyarlanan "Three Thousand Years of Longing"de Tilda Swinton, bir kavanoza hapsedilmiş bir Djinn (Idris Elba) ile karşılaşan parlak bir bilgin Alithea rolünde.

İstanbul'da bir otel odasında uzun bir sohbet sırasında Djinn, Alithea'nın özgürlüğünü kazanmasına yardım etmesi halinde üç dileğini yerine getirmek için onunla bir anlaşma yapar. Alithea'nın dilekleri, zaman içinde yirmi yıl atlamayla sonuçlanır, bu arada birbirleri için beklenmedik duygular gelişir.

"Three Thousand Years of Longing" dünya prömiyerini cuma günü Cannes Film Festivali'nde yaptı. Film, 31 Ağustos'ta ABD'de vizyona giriyor.

Netflix'in "Halftime" belgeseli Jennifer Lopez'in hayatını anlatacak

Dünya mitleri, destanlar, intikam hikayeleri... "The Northman"i beğendiyseniz izlemeniz gereken 3 film