''Indiana Jones ve Kader Kadranı'' ABD gişesinin yeni lideri oldu

Disney'in ''Indiana Jones and the Dial of Destiny'' (Indiana Jones ve Kader Kadranı) filmi, açılış hafta sonunda 60 milyon $ gibi ezici bir gelir elde ederek yurt içi gişe listelerinde en üst sıralarda yer aldı. Ancak filmin hasılatı beklentilerin çok altında kaldı. ''The Flash'' ise üçüncü hafta sonunda 5 milyon dolarla 8. sıraya geriledi ve yine %67'lik utanç verici bir düşüş yaşadı.

Harrison Ford'un gösterişli kâşif rolünü oynadığı son macera "Indiana Jones and the Dial of Destiny" (Indiana Jones ve Kader Kadranı), dünya genelinde 130 milyon dolarlık bir başlangıç yaptı. Bu, uluslararası alanda 75 milyon dolar ve küresel olarak 139 milyon dolar ile başarısız olan ve yapımı 100 milyon dolar daha ucuza mal olan "The Flash"tan daha kötü bir sonuç...

"Across the Spider-Verse" 11.5 milyon dolarla ikinci sıraya yerleşirken, "Elemental" 11.3 milyon dolar ile üçüncü sırayı aldı. "No Hard Feelings" vizyondaki ikinci hafta sonunda 7.5 milyon dolar hasılat elde ederek Amerika gişesinin dördüncü sırasında yerleşti. Vizyondaki birinci ayını tamamlayan "Transformers: Rise of Beasts" ise 7 milyon dolar hasılat ile beşinci sırada kendisine yer buldu.

ABD GİŞESİ HAFTA SONU TOP 10

1. Indiana Jones and the Dial of Destiny

2. Spider-Man: Across the Spider-Verse

3. Elemental

4. No Hard Feelings

5. Transformers: Rise of the Beasts

6. Ruby Gillman, Teenage Kraken

7. The Little Mermaid

8. The Flash

9. Asteroid City

10. Guardians of the Galaxy

"Yola çıkmalı" dedirten en iyi yol ve yolculuk filmleri

Neşeniz yerine gelsin! Hem güldüren hem de düşündüren en iyi komedi filmleri