İlk tepkiler olumlu! ''The Flash'' filminin yepyeni fragmanı yayınlandı

''The Flash'' filminin yepyeni fragmanı CinemaCon 2023'te yayınlandı. Başrolünü Ezra Miller'ın oynadığı yeni film, süper kahramanın bir boyuttan diğerine sıçradığı ve kendisinin birkaç versiyonuyla birlikte savaştığı 2011 tarihli son derece popüler Flashpoint çizgi romanından uyarlandı.

DC Sinematik Evreni'ni sona erdirecek ve yepyeni bir evreni başlatacak olan "The Flash" filminden yeni bir fragman yayınlandı. Film, Ben Affleck'i Batman rolünde göreceğimiz son film olacak.

Senaryosunu Christina Hodson'ın yazdığı Andy Muschietti'nin yönettiği film, Miller'ın Barry Allen'ının annesinin cinayetini durdurmak için zamanda geriye yolculuk ederek istenmeyen sonuçlara yol açmasını konu alıyor. "The Flash"ın ilk olarak Kasım 2022'de yayınlanması planlanıyordu, bu tarih 16 Haziran 2023'e ertelendi.

"Flash", Michael Keaton'ın Tim Burton tarafından yönetilen ve Jack Nicholson, Kim Basinger ve Billy Dee Williams'ın başrollerini paylaştığı 1989 yapımı süper kahraman filminden bu yana ilk kez Batman rolüne geri döndüğünü görecek. Yeni film, Shazam: Fury of the Gods, Blue Beetle ve Aquaman ve Last Kingdom gibi diğer 2023 DC projelerine katılıyor.

Ben Affleck ve Michael Keaton, alternatif evrenlerde Bruce Wayne namı diğer Batman olarak kendi rollerini yeniden canlandırıyor. Sasha Calle, Kryptonian Supergirl rolünde, Kiersey Clemons, Barry'nin ilgisi olan gazeteci Iris West'i oynuyor. Fragmanı övgüyle karşılanan "Flash", 16 Haziran'da sinemaseverlerle buluşacak.

En iyi 5 süper kahraman filmi

Bayramda bir çırpıda bitirmek isteyeceğiniz ve merak uyandıran 3 yabancı dizi