İddialı bilim kurgu filmi ''Vesper'' gümbür gümbür geliyor

Bilim kurgu filmlerinin hayranları, ''Vesper'' filmini ''izlenmesi gerekenler'' listesine mutlaka eklemeli. Zira ''Vesper''ın yeni fragmanı, korkunç bir gelecek hakkında iddialı bir bilim kurgu hikayesi sunuyor.

Distopik bilim kurgu filmi "Vesper"ın ilk uzun fragmanı yayınlandı. Film, garip ve tehlikeli bir dünyanın kalıntılarında, hayatta kalmaya çalışan 13 yaşındaki Vesper'ın izini sürüyor.

İşte filmin resmi özeti: Dünya ekosisteminin çöküşünden sonra geçen "Vesper", hasta babası Darius (Richard Brake) ile garip ve tehlikeli bir dünyanın kalıntılarında, hayatta kalma becerilerini kullanan 13 yaşındaki inatçı bir kızı (Raffiella Chapman) takip ediyor. Vesper, gizemli bir kadın olan Camellia'yı (Rosy McEwen) bir uçak kazasından sonra yalnız ve kafası karışmış halde bulduğunda, kayıp yoldaşını Hisar'a güvenli geçiş karşılığında bulmasına yardım etmeyi kabul eder. Vesper çok geçmeden acımasız komşusu Jonas'ın (Eddie Marsan) tüm hayatlarını sonsuza dek değiştirebilecek bir sırrı barındıran Camellia'yı aradığını keşfeder. Tehlikeli bir maceraya atılan Vesper, alternatif bir geleceğin anahtarının kilidini açmak için zekasına ve biyo-hack yeteneklerine güvenmelidir.

"Vesper"da uzaylı istilası ya da dünyayı kurtaran kahramanlar yok! Film mevcut korkuları merceğine alıyor ve onları mantıklı sonuçlarına kadar takip ediyor. Merakla beklenen ve büyük övgüler alan "Vesper" 30 Eylül 2022'de sinemalarda...