Hitchcock'un ''Vertigo''su yeniden çekilecek! Robert Downey Jr. başrolde

Alfred Hitchcock'un 1958 tarihli klasik psikolojik gerilim filmi ''Vertigo''nun yeniden çevrimi için hazır mısınız? Robert Downey Jr., şu anda başrol için görüşmelerde bulunuyor.

Alfred Hitchcock'un yeniden çevrimi yolda! Robert Downey Jr.'lı "Vertigo" için çalışmalar başladı bile...

Boileau-Narcejac'ın 1954 tarihli Fransız romanı "D'entre les morts"a dayanan orijinal "Vertigo"da James Stewart, ciddi bir vertigo vakasının neden olduğu felç edici yükseklik korkusu nedeniyle emekli olan San Francisco polis dedektifi John "Scottie" Ferguson'u canlandırdı. Bir tanıdığı, şüpheli davranmaya başladıktan sonra karısı Madeleine'i (Kim Novak) takip etmesi için Scottie'yi tuttuğunda, Scottie hızla güzel yabancıya karşı bir saplantı geliştirir ve akıl sağlığını yok etmekle tehdit eden karmaşık bir entrika ağına rastlar.

"Vertigo" sinemalarda ilk gösterime girdiğinde büyük bir başarı elde edemedi ve eleştirmenleri ikiye böldü. Ancak 1980'lerde bir başyapıt olarak kabul görmeye başladı. "Vertigo"nun yeniden çevriminde Robert Downey Jr. dışında bir tanıdık isim daha var: İngiliz dizisi "Peaky Blinders"ın yazarı Steven Knight filmin senaryosunu kaleme alacak.

Ödüllü dizi "Succession"ın 4. sezonu akıllara durgunluk veren bir final sunuyor

Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in başrolünde yer aldığı "Boğa Boğa" filminden ilk fragman geldi

"John Wick 4" 115 milyon dolarlık küresel açılışı hedefliyor