Heyecanlı, akıllı ve komik bir cinayet gizemi! ''See How They Run''dan ilk fragman geldi

Sam Rockwell, Saoirse Ronan ve Adrien Brody'i buluşturan “katil kim” temalı ''See How They Run'' ilk fragmanıyla merakımızı cezbetmeyi başardı.

"See How They Run", Tom George tarafından yönetilen ve Mark Chappell tarafından yazılan yeni bir gizem komedi filmi. Oyuncuları ise tam bir yıldızlar geçidi; Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Ruth Wilson, Reece Shearsmith, Harris Dickinson...

Çaresiz bir Hollywood film yapımcısı, popüler bir oyunu filme dönüştürmek için yola koyulur. Yapımcıların üyeleri öldürüldüğünde, dünyadan bıkmış Müfettiş Stoppard ve çaylak Constable Stalker kendilerini şaşırtıcı bir çetenin ortasında bulurlar. Bu öykünün baş kahramanları ise Rockwell'in canlandırdığı usta müfettiş Stoppard ile Ronan'ın hayat verdiği çaylak dedektif Constable Stalker oluyor.

Filmin oyuncu kadrosu heyecanımızı daha da artırdı. Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody, David Oyelowo, Ruth Wilson, Harris Dickinson, Sian Clifford, Jacob Fortune-Lloyd, Shirley Henderson, Reece Shearsmith gibi isimleri izleyeceğiz "See How They Run"da... Bu gizemli komedi filmi için sonbaharı bekleyeceğiz. Filmin vizyon tarihi 9 Eylül 2022.