Her şey sinema için... Rolleri uğruna tanınmayacak şekilde değişen ünlü oyuncular!

Yıllar boyunca, oyuncuların tamamen başka birine dönüşmesi gereken birçok film oldu. Sadece tavırları değil, aynı zamanda görünüşleri de. Bu karakterlerden bazılarını tanıyabilirsiniz ama oyuncunun kim olduğunu bilemezdiniz! Öyleyse okumaya devam edin ve şaşırın!

Evet, her şey sinema için... Rolleri için tanınmayacak şekilde değişen oyuncuları yeniden hatırlayalım.

Charlize Theron, "Monster"daki Oscar ödüllü rolü için 30 kilo aldı ve olabildiğince çirkinleştirildi.

Tom Hanks, "Cast Away" için bir yılını kilo vererek geçirdi. Bu, Hanks'in bir film için yaptığı ilk şey değil. "Philadelphia" için de AIDS hastasını oynamak için 30 kilo verdi.

Natalie Portman, Siyah Kuğu için 20 kilo verdi, günde 8 saat yüzme ve bale çalıştı. Portman, balerin Nina Sayers'ı oynamak için havuç ve badem diyetindeydi.

Renée Zellweger, aktrisler arasında Diyet Kraliçesi unvanını elinde tutuyor. 2001 yapımı "Bridget Jones's Diary"de oyuncu 25 kilo aldı ve sadece bir yıl sonra "Chicago"daki rolü için aldığı kiloyu geri verdi.

Christian Bale "Makinist"teki rolü için 63 kilodan fazla kaybetti.

Gary Oldman kendini ilk kez Winston Churchill'in şişman takım elbisesi, protezleri ile kez gördüğünde şoktan nefesi kesildi.

Day-Lewis, Lincoln filmi için bir yılını hazırlıkla geçirdi. Lincoln'ün tiz sesi üzerinde de pratik yaptı ve mükemmelleştirdi.

Robert De Niro, "Raging Bull"da ikonik boksör Jake LaMotta'yı oynamak için kas geliştirdi ve efsanenin en parlak döneminde boksörün görünümünü elde etmek için bizzat eğitim aldı.

Rooney Mara birkaç yüz piercingi aldı ve "The Girl With the Dragon Tatto"ı oynamak için kafasını traş etti.

Tilda Swinton, Suspiria'da 82 yaşındaki Josef Klemperer rolünde... Swinton bu haliyle son derece inandırıcı görünüyordu.

Renk psikolojisi uzmanları açıkladı: En sevdiğiniz kıyafet rengi sizin hakkınızda ne diyor?

Aklınızdan çıkmayacak! Zeki insanlar için yapılmış en iyi ve akıllı 10 film!

The Little Foxes (Küçük Tilkiler): Kapitalizmin gölgesinde bir hırs ve yozlaşma draması!