Her şey birbirine bağlı! Steven Soderbergh imzalı gerilim dizisi ''Full Circle'' geliyor

Ünlü yönetmen Steven Soderbergh bu yaz, prömiyeri Tribeca Festivali'nde yapılan altı bölümlük bir mini dizi olan ''Full Circle'' ile geri dönüyor. Dizi, beceriksiz bir adam kaçırma olayını araştırıyor.

aksam.com.tr

Altı bölümlük gerilim dizisi "Full Circle", Oscar ve Emmy ödüllü Steven Soderbergh'in ellerinden çıktı.


"Full Circle", birkaç karakterin hayatlarının şaşırtıcı şekillerde kesişmesine neden olan, beceriksiz bir adam kaçırma hakkında ahlaki açıdan karmaşık bir hikaye. Aynı zamanda, ayrıcalıklı bir Manhattan ailesini ve bir çift Guyanalı adam kaçıran kişiyi sergileyen modern zaman New York şehrinin büyüleyici bir portresi.

İşte "Full Circle"ın resmi özeti: "Beceriksiz bir adam kaçırma olayıyla ilgili bir soruşturma, günümüz New York City'sinde birçok karakter ve kültürü birbirine bağlayan uzun süredir saklanan sırları ortaya çıkarıyor." Dizinin senaryosunu yine Soderbergh'in daha önce Mosaic ve No Sudden Move'da birlikte çalıştığı Ed Solomon kaleme alıyor.

"Full Circle"ın oyuncu kadrosu yıldızlarla dolu: Zazie Beetz, Claire Danes, Jim Gaffigan, Dennis Quaid ve Timothy Olyphant bu isimlerden... Soderbergh'in 2018'deki Mosaic'ten bu yana ilk TV dizisi olan ve 6 bölümden oluşan dizi, 13 Temmuz'da Max'te yayınlanmaya başlayacak.

Şimdiye kadar yapılmış en karanlık ve ürkütücü 5 komedi filmi

Hafta sonu başlayıp bitirebileceğiniz 3 dizi önerisi

Efsanevi aktör Kirk Douglas'ın "en gurur duyduğu" filmleri