Haziran ayında izlenecek en iyi 10 yabancı dizi

Haziran ayında yepyeni diziler izleyicilerle buluşacak. The Bear ve Black Mirror yeni sezonlarıyla boy gösterirken, The Walking Dead: Dead City, Secret Invasion ve Hijack gibi merakla beklenen yapımlar Haziran'da prömiyer yapacak.

Haziran ayı yine dopdolu! İşte, Haziran'da izleyiciyle buluşacak en iyi 10 yabancı dizi...

1. Vortex (2 Haziran-Netflix)

Geçmişi değiştirmek için ne kadar ileri gidersiniz? Bu soru, geçen yıl Fransa'da gösterime girdiğinde büyük bir hit olan bilimkurgu gerilim dizisinin ana teması. Hikaye, sanal gerçekliğin müfettişlerin eski suç mahallerini yeniden ziyaret etmelerine izin verdiği 2025'te geçiyor...

2. The Idol (4 Haziran-HBO)

The Idol, aynı zamanda kült bir lider olan Los Angeles'lı bir kulüp sahibiyle romantik bir ilişkiye giren bir kadın pop şarkıcısının hikayesini konu ediyor. Başrolde Johnny Depp'in kızı Lily-Rose Depp var!

3. Based on a True Story (8 Haziran-Peacock)

Bir emlakçı, eski bir tenis yıldızı ve bir tesisatçı, Amerika'nın gerçek suç saplantısından yararlanmak için eşsiz bir fırsat yakalar. Şüphelileri gerçekten katil mi? Dizi, komediyi bir cinayet gizemiyle harmanlıyor.

4. The Crowded Room ( 9 Haziran-AppleTV+)

1979 yazında Manhattan'da, genç bir adam şok edici bir suçtan tutuklanır ve beklenmedik bir müfettiş, gerçek suçlar yeniden ortaya çıkmadan önce bunun arkasındaki gizemi çözmek zorundadır.

5. The Walking Dead: Dead City (15 Haziran-AMC+)

Orijinal Walking Dead serisi gitmiş olabilir, ancak bu son yan ürün iki tanıdık karakteri geri getiriyor. New York'ta, şehir artık tamamen ölmemiş kişiler tarafından istila edilmiş ve Manhattan anakarayla bağlantısı kesilmiş durumda. Kaotik, güzel, kirli bir ölüler tımarhanesi...

6. Secret Invasion (21 Haziran-Disney+)

Dizi, Marvel Sinema Evreni'nin en güncel zaman çizelgesinde geçiyor. Fury ve Talos, Marvel Evreninin en yüksek kürelerine sızan Skrull'ları durdurmaya çalışacak!

7. The Bear ( 22 Haziran-Hulu)

Geçen sezon The Bear, kişisel drama, komedi ve özellikle zor durumdaki bir Chicago restoranının mutfağında yüksek gerilimi birleştiren yönüyle çok sevildi. Ve macera devam ediyor...

8. Hijack (Haziran-AppleTV+)

Korsanlar Dubai'den Londra'ya giden bir uçağı ele geçirdiklerinde çok kötü bir şansla karşılaşırlar. İdris Elba, hatırı sayılır bilgisini suçluları engellemek için kullanan bir iş arabulucusu olan Sam Nelson rolünde.

9. I'm a Virgo ( 23 Haziran-Prime Video)

Dizi, Oakland, CA'da yaşayan 13 metrelik bir Siyahi adamı takip ediyor. Jharrel Jerome, tüm hayatı boyunca Oakland, CA'da evinde saklanan 4 metrelik genç bir adam olan Cootie'yi oynuyor.

10. Black Mirror (Netflix)

Dört yıllık bir aradan sonra uğursuz, eğlenceli Black Mirror altıncı sezonuyla geri dönüyor ve teknoloji ve yapay zeka hakkındaki korkuların antoloji serisinin distopik hikayelerini her zamankinden daha güncel hale getireceği bir zamanda geliyor.

Kayıp Balık Nemo'nun (Finding Nemo) 20 yıllık kalıcı mirası

Cannes'ın ödüllü klasikleri! Altın Palmiye kazanan en iyi 10 film

Yüz cerrahisi konusu üzerine 5 iyi film