Haziran ayında izlenecek en iyi 10 film

Örümcek Adam, Asteroit Şehir, Elemental, The Flash, Indiana Jones, Transformers ve çok daha fazlası... Haziran ayının kaçırılmayacak filmlerini merak ediyor musunuz?

akşam.com.tr

Haziran ayında, aksiyon filmlerinden korku filmlerine kadar pek çok önemli yapım izleyicilerle buluşacak. İşte Haziran'da izlenecek en iyi 10 film...

1. The Boogeyman (2 Haziran)

Film, çocukları avlamak için yatak odalarının dolaplarından fırlayan yaratıklarla ilgili ve Haziran'ın en ürkütücü filmlerinden. Rob Savage yönetimindeki filmde; 16 yaşındaki Sadie ve kız kardeşi Sawyer, annelerinin trajik ölümünün travmasıyla baş etmeye çalışır. Babaları çaresiz kalırken, terapistin kızları ile doğru iletişimi kuramaması ailelerini daha da zor bir duruma sokar.

2. Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş (Spider-Man: Across the Spider-Verse-2 Haziran)

Spider-Man: Into the Spider-Verse, radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atıp, özel yeteneklerle donanan Miles Morales'in maceralarını takip ediyor. Devam filmi altı paralel evrene yayılacak ve çoğu Örümcekle ilgili 240 karakter içerecek: Örneğin Oscar Isaac, 2099 yılının Örümcek Adamını seslendiriyor.

3. Korkuyorum (Beau Is Afraid-9 Haziran)

Otoriter annesi Mona ile çalkantılı bir ilişkisi olan ve babasını hiç tanımayan son derece gergin ve paranoyak bir adam olan Beau Wassermann'ın hikayesini konu eden filmin başrolünde Joaquin Phoenix yer alıyor! Ari Aster'in son filmi kuşkusuz Haziran'ın en iyi deneyimlerinden...

4. Transformers: Canavarların Yükselişi (Transformers: Rise of the Beasts-9 Haziran)

Son Transformers filminden beş yıl sonra, uzaylı robotlar daha fazla mülke zarar vermek için geri döndüler! İlk beş filmin tamamı Michael Bay tarafından yönetilirken, bu filmin yönetmenliğini Creed II'yi yapan Steven Caple Jr üstleniyor.

5. Elemental: Doğanın Güçleri (Elemental-16 Haziran)

Pixar'ın son çizgi filmi, herkesin dört klasik elementten birinden oluştuğu bir metropol olan Element City'de geçiyor: toprak, su, hava ve ateş. Coşkulu genç kadın ve bu sağduyulu genç adam, temel bir şeyi keşfetmek üzeredir. Onlar, gerçekte ne kadar ortak noktalarının olduğunu fark eder.

6. Flash (The Flash-16 Haziran)

Bir bilim insanı olan Barry Allen, laboratuvarında çalıştığı sırada beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalır. Fırtınalı bir gecede düşen yıldırım, Allen'ın kimyasallarını, kendisini ve malzemelerini korkunç bir şekilde çarpar.

7. Asteroit Şehir (Asteroid City-16 Haziran)

Wes Anderson'ın son postmodern komedisi, 1950'lerde bir ABD çölünde bir yıldız gözlemcileri toplantısında geçiyor ve filmde yıldız sıkıntısı yok! Oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson, Tom Hanks, Margot Robbie, Tilda Swinton, Jeffrey Wright, Steve Carell, Edward Norton ve çok daha fazlası beyaz perdede olacak.

8. Büyü de Gel (No Hard Feelings-23 Haziran)

No Hard Feelings, New York Eyaleti'nin en büyük adası olan Long Island'ın en doğu ucunda yer alan Montauk'ta yaşayan bir yetişkinin hayatına odaklanıyor. Romantik komedinin başrolünde; Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti var.

9. Indiana Jones ve Kader Kadranı (Indiana Jones and the Dial of Destiny-30 Haziran)

80 yaşındaki Harrison Ford, beşinci ve son arkeolojik kaçış için kahverengi fötr şapkasını giydi! 1981 yapımı "Indiana Jones 1: Kutsal Hazine Avcıları"nın beşinci devam halkası olan filmde Indiana Jones'un yeni maceralarına tanık olacağız.

10. Genç Deniz Canavarı Ruby (Ruby Gillman, Teenage Kraken-30 Haziran)

Film, şeytani deniz kızlarına karşı savaşta annesi ve büyükannesine katılan 16 yaşındaki bir kız öğrenci olan Ruby'nin hikayesini anlatacak. Ruby, sevdiği insanları korumak için zorlu bir mücadeleye girişiyor!

Altın Palmiye ödüllü "Anatomy of a Fall" (Bir Düşüşün Anatomisi) filmi hakkında bilmeniz gereken her şey

Haziran ayında izlenecek en iyi 10 yabancı dizi

Hafta sonu için etkileyici olay örgüsüne sahip 5 çarpıcı film

Cannes'ın ödüllü klasikleri! Altın Palmiye kazanan en iyi 10 film

Sinema iyileştirir! Ayrılık ve aşk acısına iyi gelen filmler