2021 model 'Hayalet Avcıları'ndan gişe başarısı

1980'lerin sevilen serisi olan “Ghostbusters” (Hayalet Avcıları), 2021'de de gişede adından söz ettirmeyi başardı. Ghostbusters: Afterlife, 19 Kasım'da seyirciyle buluştu ve vizyondaki ilk hafta sonunda 60 milyon dolar gişe hasılatına ulaştı.

1980'lerin sevilen serisi olan "Ghostbusters" (Hayalet Avcıları), 2021'de de gişede adından söz ettirmeyi başardı. Ghostbusters: Afterlife, 19 Kasım'da seyirciyle buluştu ve vizyondaki ilk hafta sonunda 60 milyon dolar gişe hasılatına ulaştı.

Ghostbusters ilk merhaba dediği yıldan itibaren; tişörtlerde, birden fazla platformda, video oyunlarında, animasyon şovda, çizgi romanlarda kendine hatırı sayılır bir açmıştı. Orijinal Ghostbusters filmlerinin yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman tarafından hayata geçirilen yeni filmi Ghostbusters: Afterlife, pandemi nedeniyle birkaç kez ertelenmişti. Ancak 2021 bitmeden bu yenilenmiş seri, 19 Kasım'da vizyona girdi.

"Ghostbusters: Afterlife" Cuma günü vizyona girdi ve hayranlarına hak ettiği devam filmini sundu. Seyirciler, hayatta kalan tüm oyuncu kadrosunun da yer aldığı yeni bir hikayeden memnun kaldı ve bu gişe rakamlarına da yansıdı. Ghostbusters: Afterlife, 19 Kasım'da seyirciyle buluştu ve vizyondaki ilk hafta sonunda 60 milyon dolar gişe hasılatını yakaladı. Filmin önümüzdeki günlerde gişesini daha da katlaması bekleniyor.

"Ghostbusters: Afterlife", geçmiş bir 'Hayalet Avcısı'nın torunu ile onun bıraktığı ürkütücü terk edilmiş bir çiftlik evinin etrafında toplanıyor ve yine sinsi sinsi dolaşan hayaletlerin peşine düşüyor. Bu keşif yolculuğunda gençler hayaletlerle baş etmek için eski efsanelerden yardım alıyor.

Y kuşağının huzursuzluğuna dair eğlenceli bir film

"Hitchcock Renkli" genç kuşağı sinemaya çağırıyor

Kabus gibi bir peri masalı: Spencer