Harry Potter ekibi Hogwarts'a geri dönüyor!

Efsane kadro ilk kez sihrin başladığı yere dönüyor. Harry Potter'ın oyuncuları; Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint'in yanı sıra diğer ünlü isimler ilk filmden 20 yıl sonra yeniden bir araya geliyor. Bu özel filmden herkesi heyecanlandıran fragman geldi.

Orijinal Hogwarts büyücü üçlüsü, yirmi yıl önceki maceralarını anlatmak için yeniden bir araya geliyor. Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint tekrar bir arada... "Harry Potter Yıldönümü: Hogwarts'a Dönüş/Return to Hogwarts"tan yayınlanan kısa fragmanda, Hagrid karakterine hayat veren Robbie Coltrane, Neville Longbottom olarak tanıdığımız Matthew Lewis ve Weasley ailesinin babası Arthur Weasley karakterini canlandıran Mark Williams'ın Hogwarts'tan davetiye mektupları aldığını görüyoruz. Ayrıca fragmanda, Emma Watson ve Helena Bonham Carter'ın anlık görüntüleri var.

Serideki filmlere derinlemesine bir bakış sunacak olan retrospektif, oyuncularla ve film ekibiyle yapılan röportajlar içerecek ve seyircileri, tüm zamanların en sevilen film serilerinden birine doğru büyülü bir yolculuğa çıkaracak.

Harry Potter ve Felsefe Taşı (2001) ile başlayan ve toplam sekiz film ile sinema tarihinde gişe rekorları kıran Harry Potter film serisi, 2021 yılını 2022 yılına bağlayan yılbaşı gününe ve 20. Yıla özel bir gösterimle izleyiciyle tekrar buluşacak.