Haftanın en yeni dizileri: ''Aile'' dizisi bu akşam görücüye çıkıyor

Box Office, hafta boyunca televizyon ve dijital platformlarda yerini alacak yeni dizileri derledi. ''Aile'' ve ''You'' dizisi haftanın öne çıkan yapımları arasında!

Box Office

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Taltıtuğ başrollü "Aile" dizisi bu akşam (7 Mart) seyirciyle buluşuyor. İşte, bu hafta yayına başlayacak olan diziler...

Aile - Show TV

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Taltıtuğ'u bir araya getiren Aile, Soykanlar ailesinin başına geçen Aslan ile kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'in aile içinde değiştirdiği dengeleri konu ediniyor.

Yayın Tarihi: 7 Mart 2023

Tür: Dram

Yönetmen: Ahmet Katıksız

Senarist: Hakan Bonomo

Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik

You - 4. sezon 2. Kısım - Netflix

Caroline Kepnes'in kitabından uyarlanan You dördüncü sezonun ikinci kısmıyla ekranlara dönüyor. Dizi, ileri derecede obsesif bir kişiliğe sahip olan Joe'un maceralarını takip ediyor.

Yayın Tarihi: 9 Mart 2023

Tür: Psikolojik Gerilim

Oyuncular: Penn Badgley, Tati Gabrielle, Tilly Keeper, Charlotte Ritchie, Amy-Leigh Hickman, Ed Speleers, Lukas Gage

Sokağın Çocukları - 6. sezon - bluTV

bluTV'nin orijinal dizisi Sokağın Çocukları, altıncı sezonuyla ekranlara dönüyor. Dizi, sokağın kurallarıyla büyümüş üç nesil üzerinden sokak adaleti kavramına evrensel bir bakış getiriyor.

Yayın Tarihi: 10 Mart 2023

Tür: Suç

Yönetmen: Felat Atan

Oyuncular: Onur Akbay, Burak Şahin, Hakan Erkuran, Gökhan Diğcibaşı, Nesih Turunç, Soner Çelik, Burçin Börü, Kerem Ali Yengüner

Rana Naidu - Netflix

ABD yapımı Ray Donovan dizisinin Hindistan uyarlaması olan Rana Naidu, babasının hapisten çıkmasıyla birlikte kendisini karmaşanın içinde bulunan Rana Naidu'nun aksiyon dolu hikayesini takip ediyor.

Yayın Tarihi: 10 Mart 2023

Tür: Aksiyon

Yönetmenler: Karan Anshuman, Suparn Verma

Oyuncular: Venkatesh Daggubati, Rana Daggubati, Surveen Chawla, Sushant Singh, Abhishek Banerjee, Gaurav Chopra

Mart ayında izlenebilecek en iyi 11 yabancı dizi

Mart ayında izlenecek en iyi 10 film