Netflix'te izleyebileceğiniz en iyi Güney Kore dizileri

Güney Kore kültürü, popülerlik dalgasını TV dizileri, filmler ve müzik yayınları aracılığıyla yaymaya başladı. Bu tür filmlere ve dizilere artan taleple birlikte Netflix, türün tüm hayranları için ilginç başlıklar yayınlıyor.

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

İşte, Netflix'te izleyebileceğiniz en iyi ve çok beğenilen Güney Kore dizileri...

Celebrity

Heyecan verici bir yaz dizisi mi arıyorsunuz? Sosyal medya fenomenlerinin hayatına, güç mücadelesine ve Instagram şöhretinin bağımlılık yapan doğasına odaklanan dizi, konuya benzersiz bir Kore yorumu getiriyor.

Flower of Evil

Geçmişini saklamak için başka bir kimlik altında yaşayan bir adamın dedektif karısı, onun bir seri katil olabileceğinden şüphelenmeye başlar ve çift asla yüzleşmek istemedikleri karanlık bir gerçekle karşı karşıya kalır. Flower of Evil, o kadar sarsıcı sürprizlere sahip dizilerden biri ki, beklense bile yine de şaşırtıcı!

The Glory

59. Baeksang Sanat Ödülleri'nde En İyi Drama, En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü evine götüren dizi; dikkatli, sabırlı ve titizlikle eski lise kabadayılarına bencilliklerinin ve zalimliklerinin bedelini ödetmeyi planlayan bir kadının etrafında dönüyor.

Beyond Evil

Bu uğursuz ve gizemli dedektif hikayesi, küçük bir Güney Kore köyündeki seri cinayetleri konu alıyor. Hayata bakış açıları farklı olan saygın bir polis ile çaylak dedektifi takip eden dizi, izleyicilere yumruk üstüne yumruk atmakta çok becerikli...

SKY Castle

Güney Kore'deki üst sınıf ebeveynlerin materyalist arzularına ve başkalarının hayatlarını mahvetme pahasına ailelerinin başarılarını nasıl acımasızca güvence altına aldıklarına yakından bakan hicivli bir drama. Bu dizide kimin doğruyu söylediğini ve kimin gerçeği çarpıttığını söylemek çok ama çok zor!

Mutlaka izlenmesi gereken, 90 dakikadan kısa 5 kara film

"Oppenheimer" oyuncu kadrosu ve tarih rehberi: İlk atom bombasının arkasındaki gerçek insanlar

En çok hasılat yapan 10 Leonardo DiCaprio filmi

Türk sinemasının en iyi kara mizah örneklerinden oluşan 10 unutulmaz film