''Hafta sonu ne izlesem'' diyenler için en iyi film ve diziler: Soygun, Kuş Uçuşu, The Boys, Köstebek, Borgen...

''Bu hafta sonu ne izlesem'' diye düşünüyorsanız, her yaş grubu ve her zevke göre dizi ve filmlerin yer aldığı listemize mutlaka göz atmalısınız!

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Hafta sonu dijital platformlarda ve TV'de ne izleyebiliriz? İşte size özel seçenekler...

Good Time-Soygun (MUBI)

Connie, bir banka soygununun ardından hapse giren kardeşi Nick'i kurtarmak için, şehrin yeraltı dünyasında dolambaçlı bir yolculuğa çıkar. Hem kendisinin hem de kardeşinin hayatının tehlikede olduğunu bilen Connie, gece boyunca zamana karşı yarışır. Safdie Kardeşler, kahramanın zamana karşı yarıştığı suç dramaları konusundaki ustalıklarını, "Uncut Gems"ten önce Soygun ile kanıtlamışlardı. Duygusal iniş çıkışlarla dolu bu baş döndürücü filmde Robert Pattinson kariyerinin zirvesinde.

Kuş Uçuşu (Netflix)

Kuş Uçuşu, farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının çarpışmasını konu eden bir dizi. Genç bir kadın olan Aslı kariyer basamaklarını tırmanmak için çok çalışmaya güvenmek yerine "kuş uçusu" gitmeye çalışır. Yeni dünyanın yöntemleriyle en üste ulaşmaya çalışan Aslı, amacına ulaşabilecek midir? Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un başrolünde yer aldığı dizi 3 Haziran'da izleyiciyle buluştu ve güzel yorumlar aldı.

Pororoca (TRT 2)

Adını Amazon nehrindeki dev gelgit dalgalarından alan, Romen Yeni Dalga sinemasının yeni başarılı örneklerinden Pororoca, beş yaşındaki küçük kızlarının ortadan kaybolmasıyla hayatları alt-üst olan bir aileyi gözlemliyor. 2017 yapımı filmin pek çok ödüle layık görüldüğünü not düşelim. "Pororoca" 4 Haziran Cumartesi akşamı saat 22.00'de TRT 2'de.

Steel Magnolias-Çelik Manolyalar (Netflix)

Hafta sonu biraz nostalji isteyenler için; Sally Field, Shirley MacLaine, Daryl Hannah ve Julia Roberts gibi usta oyuncuların yer aldığı 1989 yapımı film Netflix'te yayında... Bu sevimli filmde; küçük bir Güney kasabasındaki altı kadın, yerel güzellik salonunda dedikoduları paylaşıyor ve sorunları çözüyor, hayatın iniş çıkışları arasında birbirlerine demir atıyor.

The Boys (Amazon Prime Video)

The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve "The Boys" olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar. "The Boys" 3. sezonunda da çarpık algılarla savaşmayı sürdürüyor!

The Departed-Köstebek (Netflix)

2006 yapımı film, bir mafya köstebeğinin kimliğini belirlemeye çalışan ve aynı zamanda onu arayan gizli bir polisi takip eden, yıldızlarla dolu, öngörülemeyen bir aldatma hikayesi. Bu filmde her şey var, en önemlisi; Matt Damon, Leonardo DiCaprio, Mark Wahlberg ve Jack Nicholson'ı içeren mükemmel bir oyuncu kadrosuna sahip.

Louis Wain'in Renkli Dünyası (beIN CONNECT)

Louis Wain'in Renkli Dünyası, 1860- 1939 yılları arasında yaşayan ve çizdiği büyük gözlü kediler ile tanınan İngiliz ressam Louis Wain'in hayatını konu alıyor. Filmde, Wain'in okul hayatı, kariyeri, evlilik yaşantısı gibi hayatının birçok evresi gözler önüne seriliyor. 10 yaşına kadar ailesi tarafından okula gönderilmeyen ve sıktıntlı bir okul yaşamı geçiren Wain, West London School of Art'a girmesi ile hayatı değişir.

Borgen (Netflix)

Borgen'de Brigitte Nyborg, sadece siyasi sorunlarla değil aynı zamanda özel hayatındaki sorunlarla da uğraşmak zorunda olan başarılı bir politikacıdır. Dışişleri Bakanı olarak çalışan Brigitte, kariyerini tehdit edecek bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Grönland'da bulunan petrol konusundaki anlaşmazlığın uluslararası bir krize dönüşme ihtimali, Brigite'in kariyerini tehlikeye atar. Dizinin 3 sezonu da Netflix'te yayında...

"Kelimelerin Bahçesi" (The Garden of Words): Kendinize bir iyilik yapın ve bu kısacık filmi izleyin

Skandallarla gündeme gelen ve kaybeden ünlü oyuncular

Haziran'da kaçırılmayacak 7 film önerisi

Moda draması "The New Look" filminin kadrosu yıldızlar geçidi gibi