Güney Kore yapımı suç gerilim dizisi ''Bargain'' (Pazarlık), eleştirmenlerin seçimi ödülünü kazandı

Paramount+ ve Tving'in Kore dizisi ''Bargain'' (Pazarlık), Köln'deki Serien Kamp Festivali'nde eleştirmenlerin tercihi ödülünü kazandı. 6 bölümlük mini dizi, Fransa'daki Canneseries Festivali'nde en iyi senaryo ödülünü kazanan ilk Kore dizisi oldu.

Variety

Nisan'da en iyi senaryo ödülünü kucaklayan Kore yapımı suç gerilim dizisi "Bargain" (Pazarlık), bu kez eleştirmenlerin seçimi ödülünü kazandı.


Dizide aktörler Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) ve Jin Seon-kyu (Extreme Job) yer alıyor ve dizi yönetmen Lee Chung-hyun'un aynı isimli 2015 yapımı kısa filminden uyarlanıyor. Kısa filmin yapım ekibinde yer alan yönetmen Jun Woo-sung, hikayeyi alıp altı bölümlük bir dizi haline getirdi. "Bargain" (Pazarlık), ücra bir motelde gizli amaçlarla pazarlık yapmaya çalışan bir grup yabancının etrafında dönüyor.

"Bargain" (Pazarlık), orijinal filmden farklı olarak, beklenmedik bir depremin onları binanın içine hapsetmesinden sonra karakterleri konu alıyor. Yıkılan motelde mahsur kalan insanların güvenecek kimseleri olmadığından, hayatta kalmanın bir yolunu bulmaları gerekir.

Kısa filme dayalı 6 bölümlük mini dizi "Bargain" (Pazarlık), Paramount+ ve Tving tarafından, Paramount'un Kore eğlence merkezi CJ ENM ile küresel ortaklığından geliştirildi.

Gerçek ortaya çıkacaktır! Bilim kurgu ve gizem dizisi "Silo", izleyiciden tam not aldı

Her şey birbirine bağlı! Steven Soderbergh imzalı gerilim dizisi "Full Circle" geliyor